Criminalistii cerceteaza locul unde a murit Ionut. Un caine de lupta a fost gasit mort in Lacul Tei

Anchetatorii se afla la aceasta ora in Parcul Tei din Bucuresti, unde fac cercetari dupa ce in zona a fost gasit un caine de lupta mort. Cercetarile sunt realizate de politistii bucuresteni, sub cocordonarea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ).

Din primele informatii reiese ca animalul ar fi murit in urma cu aproximativ doua saptamani. Investigatiile vin dupa ce martorul-cheie in dosarul mortii lui Ionut Anghel a facut mai multe precizari la Parchetul General, in cadrul unor audieri care au avut loc luni dimineata. Se pare ca animalul fusese aruncat in Lacul Tei si se afla intr-un stadiu avansat de putrefactie. In urma raportului se va stabili cum a murit cainele si daca are vreo legatura cu decesul micului Ionut Anghel.

In ultima perioada s-a vorbit foarte des despre faptul ca Ionut a fost atacat initial de un caine de lupta si mai apoi de cainii maidanezi.

Cercetatorii vor ridica probe de la fata locului pentru a afla daca a existat vreun contact direct intre animalul gasit mort in parc si Ionut Anghel, ucis la inceputul lunii septembrie. Cercetarea este in faza preliminara.

Vezi aici ce a declarat astazi avocatul martorului cheie din dosarul copilului ucis de caini