Criminalul baschetbalistului Chauncey Hardy a cerut redeschiderea dosarului

Criminalul baschetbalistului american Chauncey Hardy, Ionut Tanasoaie, a cerut redeschiderea dosarului in care a fost acuzat de crima si a primit o sentinta de cinci ani de inchisoare cu executare.

Criminalul invoca faptul ca si-a recunoscut fapta si doreste sa i se preschimbe cei cinci ani cu executare, in cinci ani cu suspendare, in conditiile in care, in Statele Unite ale Americii, familia lui Chauncey Hardy se judeca, intr-un proces paralel, cu Serviciul de Ambulanta si Ministerul Sanatatii de la care solicita daune in valoare de 200 de milioane de dolari, in baza faptului ca ambulanta a ajuns prea tarziu la locul faptei, dar si ca baschetbalistul american nu a primit cele mai bune ingrijiri.

Ionut Tanasoaie isi ispaseste pedeapsa la inchisoarea din Giurgiu, acolo unde a fost incarcerat inca din 2009 cand s-a petrecut drama. Tanasoaie a intrat in conflict cu Hardy in fata unui club din Giurgiu, agresorul i-a tras un singur pumn in figura victimei care a cazut la podea, s-a lovit la cap si apoi a decedat la spital, cateva ore mai tarziu.

Sursa foto: adevarul.ro