Criminalul care a incendiat o fată de 17 ani din Mehedinți a murit!

Criminalul care a incendiat o fată de 17 ani din județul Mehedinți, a murit la spital, în noaptea de luni spre marți. Ion Turnagiu a încercat să se sinucidă, în urmă cu o săptămână, în arestul Poliției Mehedinți și se afla în stare gravă la ATI, în comă de gradul 4.

„În această după-amiază, un bărbat pe numele căruia exista un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile şi se afla în Centrul de Reținere și Arest Preventiv, din cadrul Inspectoratului de Politiei Judetean Mehedinți a încercat sa se sinucidă, folosindu-se de obiectele vestimentare. Acesta a fost descoperit de polițiști, care i-au acordat primul ajutor pana la sosirea echipajelor medicale. În acest moment, cel în cauza a fost transportat la o unitate medicală, fiind sub paza şi supravegherea polițiștilor”.

Ion Turnagiu se afla în arestul IPJ Mehedinţi din 13 iunie după ce a fost arestat preventiv pentru că a incendiat o fată de 17 ani din localitatea Dârvari. Fata îl acuzase de viol și agresiune sexuală.

Tânăra se află în stare foarte gravă, într-un spital din Bucureşti. Bărbatul de 45 de ani a fost condamnat la închisoare pe viaţă, în 1994, pentru cinci crime, dar a fost eliberat condiţionat din detenție în 2019, printr-o hotărâre a tribunalului Mehedinţi.

Sursa foto: facebook