Criminalul care și-a îngropat iubita, în vârstă de 19 ani, în pădure a fost reținut

O tânără de 19 ani a fost găsită, marți dimineață, îngropată într-o pădure de lângă Râmnicu Vâlcea. În vârstă de 18 ani, criminalul a fost reținut azi și a fost prezentat Parchetului cu propunerea de arestare preventivă.

Anchetatorii au izbutit să pună mâna pe cel care, din cauza unei crize de gelozie, şi-a omorât iubita acum o lună. Episodul sângeros s-a petrecut pe un deal de la marginea oraşului Râmnicu Vâlcea. “Victima i-a făcut cunoscută intenţia de a înceta relaţia, astfel că, pe 21 martie 2018, inculpatul a achiziţionat un cuţit de la un magazin din apropierea domiciliului său”, arată Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea. Pe 21 martie, în jurul orei 22.00, tânărul de 18 ani s-a întâlnit la un fast-food din Râmnicu Vâlcea cu fata şi i-a propus să meargă împreună la periferie, în zona Goranu. ”Inculpatul a condus-o pe victimă prin pădure. A lovit-o cu pumnii, după care a înjunghiat-o cu cuţitul pe care-l purta asupra sa. Inculpatul a îngropat cadavrul în apropiere, apoi a acoperit locul cu lemne uscate”, precizează procurorii.

Individul şi-a recunoscut ieri fapta, apoi le-a arătat anchetatorilor unde şi-a îngropat prietena. Trupul neînsufleţit a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea pentru efectuarea necropsiei. 

Sursa foto: vocea valcii