Criminalul periculos evadat din penintenciarul Găești a fost prins! Motivul pentru care a fugit din pușcărie

Un criminal periculos care a evadat dintr-un punct de lucru al Penitenciarului din Găești a fost capturat, marți seară, de polițiști. Bărbatul a spus că s-a îndrăgostit de angajata unui restaurant și că nu a mai putut să stea departe de ea, informează Antena 3.

Femeia spune, însă, că individul a amenințat-o că va evada ca să o omoare, după ce i-a refuzat avansurile. Deținutul condamnat la 15 ani de închisoare pentru omor a fost prins chiar în parcarea restaurantului unde lucra femeia de care se îndrăgostise.  „Probabail a avut o obsesie. Nu am vrut să cedez și a spus că pleacă de acolo să mă omoare. Astăzi m-a sunat. Mi-a spus că mă va omorî”, a povestit angajata. Bărbatul ar fi trebuit să iasă din închisoare în doar trei ani. Acum, însă, riscă o nouă condamnare pentru evadare.

Deținutul de 36 de ani, condamnat pentru omor, evadase de la Penitenciarul Găești, județul Dâmbovița. Bărbatul e din Iași și era încarcerat în regim deschis. Acesta a părăsit punctul de lucru al unei societăți comerciale unde desfășura activități lucrative fără pază și nu a mai revenit la unitatea de detenție la terminarea programului de lucru.

Deținutul Crețu Constantin era condamnat la executarea a 15 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de omor. La momentul plecării, Crețu Constantin era îmbrăcat cu un hanorac de culoare albă și purta o șapcă albă.

Sursa foto: Antena 3