Crin Antonescu a catalogat o eventuala remaniere a ministrilor liberali drept o fantezie de presa

Crin Antonescu, presedintele Partidului National Liberal (PNL) si co-presedintele Uniunii Social Liberale (USL) a precizat, duminica seara, in cadrul conferintei de presa organizata dupa sedinta de urgenta a USL, ca toate speculatiile potrivit carora trei ministri liberali ar putea fi remaniati saptamana viitoare sunt false.

Crin Antonescu a tinut sa precizeze, intr-o declaratie de presa alaturi de premierul Victor Ponta, ca imaginatia jurnalistilor nu mai are limite si ca este de datoria lui sa dezminta informatiile false, adaugand ca daca vreun ministru va fi remaniat va decide Biroul Politic National (BPN) al PNL, cel mai probabil vinerea viitoare.

Citeste si: Victor Ponta a anuntat datele cand vor avea loc alegerile europarlamentare si prezidentiale

“Urmaresc cu mare interes epopea remanierilor, imaginatia voastra (n.r. a jurnalistilor) nu mai are limite, dar vreau sa va spun ca niciuna dintre variantele pe care le-ati vehiculat nu este reala.

Ce, cat, cum, daca si cine se va decide numai de Biroul Politic National spre sfarsitul acestei saptamani, probabil vineri. Toate aceste nume sunt fantezii de presa, pe care le incurajez, dar pe care imi fac datoria sa le dezmint”, a lamurit Crin Antonescu.

Informatia ca trei ministri liberali ar putea fi remaniati a aparut, duminica, pe surse. Ar fi fost vorba despre ministrul Muncii Mariana Campeanu, ministrul Transporturilor Ramona Manescu si ministrul de Finante Daniel Chitoiu.

Sursa foto: pnl.ro