CRIN ANTONESCU a dezvaluit de ce a pierdut VICTOR PONTA alegerile prezidentiale

Crin Antonescu, fostul presedinte al Partidului National Liberal (PNL) a dezvaluit, joi, in cadrul unui interviu acordat DC News, motivele pentru care VICTOR PONTA, candidatul PSD, a pierdut ALEGERILE PREZIDENTIALE din aceasta toamna.

“In turul intai, au participat alegatorii care participa si la alegerile europarlamentare, mobilizabilii din zona partidului. In turul intai a fost un rezultat normal. Foarte multi oameni, neavand o optiune clar conturata pentru vreunul dintre cei 14 candidati, au stat acasa asteptand meciul decisiv. Atunci au aparut niste oameni care au stricat petrecerea domnului Ponta. Din ce cauza cei mai multi oameni care au venit in momentul decisiv s-au indreptat impotriva lui Ponta? Pentru ca Ponta s-a identificat cu clasa politica asa cum e ea, luand de manuta pe Tariceanu, Vadim, Melescanu”, a declarat Crin Antonescu la DC News.

CITESTE SI: MOTIVUL INCREDIBIL pentru care CRIN ANTONESCU a renuntat sa candideze la PRESEDINTIE 

“Victor Ponta a platit pentru un lant de duplicitate care nu poate fi mascat la infinit de o televiziune prietena sau de un aparat de propaganda. In vremea USL si la finalul proiectului, Victor Ponta – cu tot ce avea la dispozitie – ducea o campanie intensa impotriva mea. El chipurile era baiatul bun care ma iubea si ma pretuia. In timpul acestei campanii, Victor Ponta a atacat. In sfarsit, Victor Ponta a vorbit despre speranta sa intr-un vot pozitiv… spera sa nu mai avem de-a face cu un vot negativ. El a gandit – si cred ca a gresit fundamental – incercand sa-si identifice adversarul cu Traian Basescu. Victor Ponta a incercat sa castige Presedintia dintr-un vot anti-Basescu. Problema lui a fost ca a fost un calcul gresit. Tot acest capital de atitudine anti-Basescu nu l-a ajutat pe Ponta. Traian Basescu nu a mai fost perceput ca fiind omul puternic al zilei”, a concluzionat  fostul lider liberal pentru sursa citata.

CITESTE SI: Crin Antonescu, la Realitatea TV: Pentru a ramane la guvernare, Ponta a distrus multe lucruri printre care si USL 

Sursa foto: jurnalul.ro