Crin Antonescu a incheiat socotelile cu PC: Cine este Voiculescu sa se supere pe mine?

Crin Antonescu este hotarat sa intrerupa orice comunicare cu fondatorul PC, Dan Voiculescu, dar si cu presedintele acestui partid, Daniel Constantin.

Liderul PNL a tinut sa precizeze ca n-a gresit cu nimic vorbind despre declaratiile lui Voiculescu ca fiind unele “nerusinate”. Mai mult, Antonescu nu se simte dator sa ii ceara scuze sau sa-i ofere explicatii fondatorului PC.

“Dan Voiculescu este presedintele fondator al Partidului Conservator, fondatorul partidului meu este altcineva. Cine este Dan Voiculescu ca sa se supere pe mine?”, a intrebat retoric liderul liberal la Digi 24.

Antonescu a mentionat ca l-au deranjat declaratiile de miercuri ale premierului Ponta, referitoare la o posibila impacare cu presedintele PC Daniel Constantin.

“Te rade lumea. Cum sa te impaci cu Daniel Constantin? Nu e cazul. (…) In momentul asta, in care apare domnul Voiculescu la consiliu, congres si, in fata a mii de oameni, debiteaza asemenea lucruri, eu nu mai am ce sa discut cu Daniel Constantin. Nici cu domnul Voiculescu, dar din motive diferite”, a spus Crin Antonescu.

Presedintele PNL a precizat ca PC “e legat de Antena 3 cumva, in sensul ca multi oameni, jurnalisti exceptionali, fac afirmatii politice si chiar cer socoteala din punct de vedere politic”.