Crin Antonescu a votat la scoala Generala 73 din Bucuresti

CRIN ANTONESCU

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a votat duminica, in jurul orei 09.20 la scoala Generala 73 din Bucuresti. Crin Antonescu s-a prezentat singur la vot, iar la iesire nu a facut declaratii jurnalistilor.

Intrebat de un jurnalist pentru ce a votat, Antonescu a raspuns aparent suparat: “Nimic special. Oricum nu pot sa pronunt nume.”

Crin Antonescu a declarat vineri seara, la Realitatea TV, ca infiintarea asa-zisei USL 2 l-a convins sa mearga la vot si sa voteze impotriva lui Victor Ponta.

Citeste si: Blaga, dupa ce a votat: Romanii trebuie sa vina la vot, isi hotarasc viitorul. Am cerut BEC prelungirea timpului de votare in strainatate

Vezi aici cum se desfasoara votul romanilor din diaspora in format LIVE TEXT

Amintim ca fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a declarat, vineri, ca vom avea un presedinte prefacut, mincinos si slab daca Victor Ponta castiga alegerile, sustinand ca acesta nu are curajul sa spuna cine este cu adevarat.

Crin Antonescu a comparat USL 2.0 cu actiunea comunistilor din perioada 1946-1947 care “nu au avut curajul sa se prezinte decat sub masca unei coalitii de partide”.

Citeste si: IOHANNIS, CATRE ROMANI: SE POATE SI ALTFEL DECAT CU SCANDAL SI VORBE GOALE. VA CHEM LA VOT SA SCHIMBAM IMPREUNA ROMANIA!

“Nu s-a mai intamplat asa ceva de atunci si faptul ca acest gest rezervat de domnul Ponta ultimei zile de campanie imi evoca aceste imprejurari de atunci poate sa para o exagerare, dar in opinia mea nu este. Avem de-a face cu aceeasi tentativa de frauda morala masiva, tentativa de deghizare politica a unei forte politice cu aspiratie totalitara”.