CRIN ANTONESCU: Adoptarea ordonantei MIGRATIEI primarilor este o GRESEALA URIASA a lui Ponta

Adoptarea ordonantei de urgenta privind MIGRATIA alesilor locali la alte partide politice este o “GRESEALA URIASA” a premierului, este de parere CRIN ANTONESCU. Fostul sef al liberalilor a explicat cum poate profita ACL de aceasta greseala.

“Aceasta ordonanta e o GRESEALA URIASA a domnului Ponta. Domnul Ponta a inceput sa faca GRESELI foarte mari: una dintre ele este mentinerea domnului Palada in functia de purtator de cuvant al Guvernului.

Citeste si: PONTA: SINGURUL CANDIDAT DE CARE TREBUIE SA MA TEM SUNT EU

Aceasta ordonanta este o GRESEALA pentru ca domnu Ponta, avand in vedere masinaria mediatica, organizatorica si de alta natura de care beneficiaza, in raport cu candidatii sai, nu putea pierde decat intarind sau generand in societate sentimentul ca se intoarce PSD-ul de pana in 2004. Acest fapt nu-l puteau face contradcandidatii sai, nu ii puteau convinge ei pe romani de acest lucru. Doar domnul Ponta, prin propriile-i greseli o putea face”,  a afirmat CRIN ANTONESCU, intr-o emisiune televizata, potrivit psnews.ro.

“E o greseala inutila, pentru ca, in realitate, pana acum, fara aceasta ordonanta, primarii care doreau sa treaca la un partid de la putere in schimbul alocarii bugetare o faceau oricum, au facut-o de fiecare data. Ce l-a determinat totusi pe domnul Ponta sa dea aceasta ordonanta este natura acestui PSD. Costurile sunt imense iar reactia din partea societatii civile si a ambasadelor straine sunt extrem de periculoase”.

Antonescu a explicat si cum pot specula aceasta greseala cei de la ACL: 

“Nu as vrea sa generez o polemica. Dar as spune fara ironie ca pentru opozitie e important asa: cand esti un partid cu peste 50 de vicepresedinti, nu faci manifestatii in strada cu cateva sute de oameni.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: CRED CA, IN FINAL, ANTONESCU MA VA SUSTINE LA PREZIDENTIALE

Daca faci un protest in strada, aduci cateva mii de oameni, pentru ca inseamna ca vrei sa spui ceva si atunci spui. Dincolo de ce poate parea o ironie, cred ca e un moment foarte bun pentru Klaus Iohannis si pentru opozitie de a largi aceasta bresa, in spiritul pe care-l spuneam: daca PSD castiga prezidentialele, este stapan peste Romania, cu resurse mult mai puternice”, a mai spus ANTONESCU.

Sursa foto: ziuaconstanta.ro