CRIN ANTONESCU: Am avut o STRANGERE DE INIMA cand am auzit declaratiile lui KLAUS IOHANNIS despre suspendarea din 2012

CRIN ANTONESCU a calificat drept “un moment neplacut” atunci cand a auzit declaratiile lui KLAUS IOHANNIS referitoare la faptul ca suspendarea din 2012 a lui TRAIAN BASESCU a fost o greseala.

“Ca potential votant al sau, am avut o strangere de inima si un moment neplacut”, a declarat CRIN ANTONESCU la Romania TV.

Pe de alta parte, Antonescu a negat ca declaratia ar reprezenta o tradare din partea lui KLAUS JOHANNIS. “Nu-i adevarat ca m-a tradat. N-am avut nici un fel de intelegere cu domnul Iohannis pe care acesta sa o tradeze. Ce nu-mi convine, o spun deschis”, a spus liberalul.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: REFERENDUMUL de suspendare a presedintelui din 2012 a fost LA LIMITA CONSTITUTIEI

Acesta s-a referit si la modul in care prezidentiabilul ACL isi face campanie. “Astept sa fie candidatul care, pentru ca alta varianta nu-mi face cu ochiul, sa ma insufle si sa ma faca sa-l votez cu toata inima, (…) sa faca ceea ce orice candidat trebuie sa faca in raport cu alegatorii: sa-i inspire, sa-i convinga si sa-i faca sa se bata pentru el. Nu doar ca Ponta si PSD sa nu puna mana pe toata puterea. Ceea ce e evident ca nu trebuie sa se intample”, a mai spus CRIN ANTONESCU.

Citeste si: CRIN ANTONESCU: Klaus Iohannis NU A FOST niciodata cu mine la Grivco

Presedintele PNL, KLAUS JOHANNIS, a declarat luni ca USL a pregatit foarte prost in 2012 suspendarea presedintelui TRAIAN BASESCU din functie, aratand ca toata procedura a fost inutila, la limita Constitutiei si nu trebuia realizata.