Crin Antonescu: Am fost invitat la ceremonia de Ziua Nationala de la Cotroceni, dar nu pot onora invitatia

Crin Antonescu, presedintele Partidului National Liberal (PNL), a declarat ca nu va participa la ceremonia de la Palatul Cotroceni organizata cu ocazia zilei de 1 Decembrie, dar ca a primit o invitatie in acest sens de la Administratia Prezidentiala, informeaza Mediafax.

“Am primit invitatia de a participa la ceremonia de la Palatul Cotroceni cu ocazia zilei de 1 Decembrie, dar nu o pot onora”, a spus Antonescu pentru gandul.info. Liderul liberal va fi prezent in prima parte a zilei la parada militara de la Arcul de Triumf.

Nici in programul anuntat al premierului Victor Ponta pentru ziua de 1 Decembrie nu figureaza, pana la acest moment, o participare la receptia de la Palatul Cotroceni. La Palatul Cotroceni urmeaza sa aiba loc, duminica, de la ora 18.00, receptia oferita de presedintele Traian Basescu cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei.

Intre presedintele Traian Basescu si presedintele Senatului, Crin Antonescu, a existat in aceasta toamna un diferend in privinta participarii la ceremoniile organizate la Palatul Cotroceni.

Crin Antonescu a parasit festivitatea de la Palatul Cotroceni la depunerea juramantului de catre ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, chiar inainte de a-si incepe discursul Traian Basescu. Ulterior, la depunerea juramantului de ministrul Economiei, Andrei Gerea, Crin Antonescu nu a mai fost invitat la eveniment. Basescu a spus atunci ca Antonescu nu mai este pe lista de protocol la Cotroceni.

Sursa foto: gov.ro