Crin Antonescu: Am fost putin surprins de declaratia lui Ciuca, dar nu afecteaza structura USL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a recunoscut, la Realitatea TV, ca a fost putin surprins de declaratia lui Bogdan Ciuca referitoare la ruperea aliantei cu PNL si ACD si a punctat ca aceasta decizie nu va afecta in niciun fel structura USL.

“Am fost putin surprins de declaratia lui Ciuca, nu stiu daca ea anunta ceva. O sa primim ceva daca e de primit de la Partidul Conservator. Asta nu afecteaza cu nimic structura USL. PNL a vorbit si acum pentru sine si Partidul Conservator poate sa faca la fel”, a spus Antonescu.

Liderul PNL a mai punctat ca nu stie daca anuntul facut de Bogdan Ciuca reprezinta si pozitia lui Dan Voiculescu, cel care a sustinut ideea de constituire a unei aliante a opozitiei.

Dan Voiculescu este un om care a participat , a sustinut aceasta idee de constituirea unei aliante a opozitiei la vremea respectiva. Nu am discutat cu domnia sa nu stiu daca parerea dommnului Ciuca reprezinta si parerea dansului. De foarte putin ori in acesti doi ani ne-am intalnit si cu domnul Dan Voiculescu. Daniel Constantin a fost cel care a reprezentat Partidul Conservator cu el am luat decizii”, a precizat Antonescu.