CRIN ANTONESCU: Am suferit alaturi de SIMONA HALEP care a facut un meci EXTRAORDINAR

CRIN ANTONESCU, fostul presedinte al Partidului National Liberal (PNL), a vazut finala de la ROLAND GARROS dintre SIMONA HALEP si MARIA SARAPOVA, din tribunele arenei Philippe Chatriere din Paris. Fostul lider liberal considera ca SIMONA HALEP a facut un meci senzational pe care, din pacate, nu a reusit sa il castige.

ANTONESCU este convins ca vor mai avea loc si alte evenimente de acest gen in cariera SIMONEI HALEP careia ii prevede un viitor mare in sportul pe care il practica.

“A fost un eveniment extraordinar, am suferit alaturi de SIMONA HALEP care a facut un meci extraordinar, Simona a jucat aproape ca acasa cu atatia romani in TRIBUNE. Pacat de prestatia ei exceptionala, SIMONA HALEP a facut o partida foarte foarte mare.

A fost un meci pe muchie de cutit, un meci echilibrat. Am venit pentru SIMONA HALEP, la numai 22 de ani ea a jucat doar prima sa finala pentru ca sunt convins ca are tot viitorul in fata si ca va reusi sa castige, la un moment dat, un trofeu de GRAND SLAM”, a declarat CRIN ANTONESCU intr-o interventie telefonica la postul Realitatea Tv.

Sursa foto: adevarul.ro