CRIN ANTONESCU, anunt BOMBA inainte de CONGRESUL de FUZIUNE PNL-PDL

CRIN ANTONESCU, fostul presedinte al PNL, a anuntat, vineri, ca NU va participa la CONGRESUL de fuziune PNL-PDL programat sambata! Motivul: este plecat din ROMANIA. Nici fostul lider democrat-liberal, EMIL BOC, nu va lua parte la crearea MARELUI PARTID LIBERAL.

ANTONESCU nu poate participa la CONGRES deoarece nu se afla in tara, anunta gandul.info.

Democrat-liberalii si liberalii vor vota maine fuziunea celor doua partide, dar si statutul noului partid care va purta numele PNL. De asemenea, va fi aprobata alianta electorala formata de cele doua partide pentru prezidentiale: Alianta Crestin Liberala. Alianta va functiona pana la inregistrarea oficiala a noului partid la Tribunal. De asemenea, maine se va aproba si fuziunea prin absorbtie PDL – FC.

Citeste si: VASILE BLAGA: Cu tot respectul pentru IOHANNIS, cel mai bun candidat pentru Cotroceni este PREDOIU

In cadrul Congresului vor tine discursuri KLAUS IOHANNIS, Vasile Blaga, Catalin Predoiu si Ludovic Orban.

De la Congres, va lipsi si fostul lider democrat-liberal, Emil Boc, care nu este de acord cu aceasta fuziune.

Citeste si: VASILE BLAGA: Il felicit pe ANTONESCU, fuziunea i se datoreaza

“Imi pastrez acelasi punct de vedere negativ cu privire la topirea PDL in PNL si nu voi participa la Congresul de fuziune, dar sunt un sustinator categoric al dreptei pentru a castiga alegerile prezidentiale din aceasta toamna, cu un candidat care sa il bata pe Victor Ponta in turul al doilea. Eu am ramas la punctul de vedere ca alianta este solutia pentru aceste alegeri, si nu fuziunea prin absorbtie. Ce trebuie facut acum este ca aceasta alianta sa castige alegerile prezidentiale”, a declarat fostul premier.