CRIN ANTONESCU, audiat la DNA Ploiesti dupa denuntul fostei nore a lui VIRGIL MAGUREANU. UPDATE

CRIN ANTONESCU este asteptat vineri la DNA Ploiesti, fostul presedinte PNL fiind citat de procurori ca martor, transmite Agerpres, citand surse judiciare. CRIN ANTONESCU ar urma sa fie audiat in legatura cu un apartament pe care l-ar fi cumparat la un pret subevaluat de la fiul fostului sef al SRI, Virgil Magureanu.

UPDATE 10.00: CRIN ANTONESCU si sotia sa, ADINA VALEAN, a ajuns la sediul DNA PLOIESTI. “Sunt invitat in calitate de martor. Nu cunosc exact in ce dosar, presupun ca e vorba de denunturile mincinoase despre care ati discutat la adresa mea”, a declarat CRIN ANTONESCU la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie Ploiesti.

Reamintim ca ALINA PETRE, fosta nora a lui Virgil Magureanu, a depus la DNA mai multe denunturi penale. Unul dintre acestea arata ca ANTONESCU si sotia sa, ADINA VALEAN, ar fi cumparat un apartament in Bucuresti la jumatate din pretul sau de piata, diferenta fiind achitata de compania Romprest, prin achizitionarea, in acelasi imobil, a unui apartament la un pret supraevaluat, mai arata Agerpres.

CITESTE SI: CRIN ANTONESCU REACTIONEAZA DUPA DENUNTUL FACUT DE ALINA MAGUREANU

Denuntatoarea sustine ca in schimbul pretului scazut platit pentru apartamentul de lux CRIN ANTONESCU trebuia sa asigure prelungirea contractelor pe care compania Romprest le avea cu Primaria Sectorului 1, condusa de liberalul Andrei Chiliman. “Sunt pur si simplu stupefiat! Sunt pur si simplu descumpanit” o asemenea aberatie n-am mai auzit. Orice astfel de acuzatii sunt aberante si lipsite de temei”, a declarat la momentul depunerii denuntului CRIN ANTONESCU.

Sursa foto: realitatea