Crin Antonescu: Aventurile si episoadele lui Traian Basescu nu ne intereseaza

La finalul sedintei liderilor USL, care a avut loc in aceasta dimineata la sediul Senatului, Crin Antonescu si Victor Ponta au declarat, la unison, ca nu sunt interesati de scandalul pe care vrea sa il genereze Traian Basescu, gratie episoadelor domniei sale.

Crin Antonescu si Victor Ponta au declarat, la finalul sedintei conducerii USL din aceasta dimineata, ca nu sunt interesati de incercarile constante ale presedintelui Traian Basescu de a crea o stare tensionata sau a unui scandal. In plus, referendumul propus de Traian Basescu nu a fost pe lista discutiilor purtate in sedinta liderilor USL.

“Noi discutam despre solutii USL in domeniul guvernarii, in domeniul regionalizarii, lucruri care ii intereseaza cu adevarat pe oameni. Aventurile si episoadele domnului Traian Basescu nu ne intereseaza si nici nu ne preocupa. Mahalagismele nu se pot comenta” a declarat Crin Antonescu referindu-se la  referendumul propus de Basescu seara trecuta.

“Un nou scandal. Nu stiu daca ati remarcat, dar trebuie sa mai si muncim in tara asta, ca scandaluri am tot avut in ultima vreme. Ce vrea domnul presedinte…e presedinte, e cetatean, e foarte bine, are tot dreptul. Noi vom indemna cetatenii sa vina la vot si sa spuna DA, in timp ce Basescu isi va indemna sustinatorii sa spuna NU. Apoi vom trage linie si vom vedea daca au fost mai multe raspunsuri de DA decat de NU” a adaugat  Victor Ponta.

“Guvernul guverneaza, nu da din gura la televizor ce ar vrea si ce nu ar vrea. Facem referendumuri cate vrea presedintele, dar avem mult mai multe lucruri de facut. Si mult mai importante. Cred ca romanii nu vor un nou scandal, iar domnul Basescu nu o sa reuseasca sa ne atraga intr-unul” a concluzionat premierul.

Traian Basescu, presedintele Romaniei, a declarat ieri seara, ca a declansat procedura pentru un nou referendum pentru un Parlament Unicameral cu maximum 300 de membri.

Sursa foto: epochtimes-romania.com