Crin Antonescu: Campeanu a vehiculat ipoteza demisiei. I-am spus ca poate ar fi o varianta buna

Crin Antonescu s-a intalnit, astazi, cu Mariana Campeanu, pe fondul scandalului mediatic in care aceasta este implicata. Ministrul Muncii i-a vorbit liderului PNL despre o potentiala demisie a sa din Guvern. Antonescu i-a sugerat ca ar putea fi o varianta buna.

“Am avut o intalnire cu doamna Campeanu la dorinta dumneaei si sigur ca si eu doream sa o vad. M-a intrebat in aceasta situatie ce sa faca. Este o situatie complicata si in plan uman, este un om aflat in dificultate, este o discutie intreaga de natura birocratica, legala, realitatea este ca in familia domniei sale exista o drama: sotul este foarte bolnav, nu stiu daca este invaliditate de gradul I sau ce grad este acolo, este foarte bolnav, in orice caz un om sub apasarea extraordinara a campaniei si asa mai departe. Si in discutiile pe care le-am avut domnia sa a vehiculat ipoteza demisiei.

Eu i-am spus foarte sincer ca, din punctul meu de vedere, poate ca aceasta varianta ar fi cea mai buna, o conferinta de presa in care sa prezinte inca o data varianta domniei sale asupra faptelor si sa spuna toate lucrurile pe care in doua randuri la acest minister le-a facut, foarte multe lucruri bune”, a declarat liderul liberal la postul  B1 TV.

Citeste si: ANI incepe verificarea Marianei Campeanu pentru conflict de interese

Antonescu a tinut sa precizeze ca nu i-a cerut demisia ministrului Muncii, ci doar i-a sugerat ca aceasta ar putea fi o varianta.

“Nu i-am cerut demisia public pe nicaieri. A fost o discutie privata. I-am sugerat, i-am spus opinia mea. A ramas sa-mi comunice ce decizie ia si asta este tot. (…) A ramas ca vorbeste si cu primul ministru, cum este normal, si nu am mai primit niciun semnal de la domnia sa de atunci”, a mai spus Antonescu.