Crin Antonescu: Condamnarea definitiva a lui Solomon atrage dupa sine retragerea mandatului

Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca senatorul PPDD Antonie Solomon, care a fost condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu executare, isi va pierde mandatul, locul sau urmand a fi vacantat.

 Intrebat daca senatorul PPDD Antonie Solomon, care a fost condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu executare, isi va pierde mandatul, Antonescu a precizat: “Dupa cate cred, da. Nu stiu exact situatia, dar daca e vorba de o condamnare definitiva, asta atrage dupa sine vacantarea locului, pierderea mandatului”.

Senatorul PPDD Antonie Solomon, fost primar al Craiovei, condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul de coruptie, a declarat ca se afla in Bucuresti si ca urmeaza sa mearga la Craiova, pentru a se preda si a fi incarcerat.

Intrebat cum comenteaza decizia instantei, Solomon a spus ca nu are ce sa mai comenteze, adaugand: “De ce as mai comenta? Eu am spus ca daca 99 de persoane vinovate sunt achitate, n-am o problema, dar daca o singura persoana nevinovata e condamnata, e o problema cu justitia din tara asta. Sunt nevinovat”, a conchis Solomon.

Fostul primar al Craiovei Antonie Solomon a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul de coruptie, potrivit unei decizii definitive luate vineri de instanta suprema, aceeasi pedeapsa fiind dispusa in cazul omului de afaceri Cornel Penescu.

 

Sursa foto: jurnalul.ro