CRIN ANTONESCU considera ca trebuie facute toate eforturile pentru realizarea FUZIUNII cu PDL

CRIN ANTONESCU, fostul presedinte al PNL, a fost intrebat, marti, daca sustine o FUZIUNE sau o ALIANTA cu PDL, el raspunzand ca trebuie facute toate eforturile rezonabile pentru FUZIUNE, iar in privinta candidatului PNL  pentru ALEGERILE PREZIDENTIALE spunand ca este nevoie de analize sociologice, nu doar de sondaje.

Exista o indicatie, un mandat politic dat de Congres, prin rezolutia privind fuziunea”, a spus ANTONESCU jurnalistilor. Intrebat daca prefera fuziunea sau o alianta cu PDL, CRIN ANTONESCU a raspuns: ”Trebuie facute toate eforturile, dupa parerea mea, eforturi rezonabile pentru a face o FUZIUNE”.Despre candidatul PNL la ALEGERILE PREZIDENTIALE, ANTONESCU a spus ca e nevoie de o analiza sociologica, nu doar de sondaje si a mentionat ca nu are ”o casa de sondare preferata”. CRIN ANTONESCU a comentat si revenirea asupra deciziei privind intrarea in cursa pentru ALEGERILE PREZIDENTIALE, dupa ce initial se retrasese.

CITESTE SI: PNL se reuneste in sedinta BPN. MARIAN PETRACHE va fi noul secretar general al PNL. UPDATE 

El a mentionat ca a avut speranta ca se va constitui repede in PNL si nu numai un consens in jurul unei formule de candidatura, iar acest lucru nu s-a realizat. In plus, CRIN ANTONESCU a afirmat ca ”un segment important din partid si din afara partidului” sustine in continuare ca ar trebui verificate ”toate ipotezele” inainte de a lua o decizie.

CITESTE SI: Fuziunea dintre PNL si PDL ar putea sa nu mai aiba loc, anunta Mircea Ionescu Quintus 

Sursa foto: adevarul.ro