CRIN ANTONESCU: Daca eu sunt MORT, Zgonea nici nu se mai NASTE

Fostul presedinte al PNL CRIN ANTONESCU a declarat, luni, ca daca el ar fi “MORT POLITIC” cum sustin reprezentanti ai PSD, presedintele Camerei Deputatilor VALERIU ZGONEA “s-ar putea sa nu se NASCA niciodata”, el opinand totodata ca Victor Ponta e singurul care mai depinde politic de TRAIAN BASESCU.

CRIN ANTONESCU a declarat, intr-o emisiune la Realitatea Tv, ca in intelesul liderilor PSD ar fi ca o cariera politica depinde exclusiv de functiile pe care politicienii le obtin.

Citeste si: CRIN ANTONESCU, in direct la Realitatea Tv. PONTA, FRICOS, cu cat are mai multa PUTERE. LIVE TEXT 

“Daca nu castigi niste alegeri, daca nu ai neaparat o functie, esti un OM MORT. Observati ca in limbajul domnului VICTOR PONTA e o recidiva, cand am demisionat de la Senat a declarat ca sunt mort. Totusi eu am mai apucat sa mai traiesc, ca sa-mi dau demisia si din conducerea partidului sau din candidatura, iar a spus mecanic: e MORT. A spus si VALERIU ZGONEA. Acum lasam la o parte ca lui Zgonea i-as putea replica faptul ca eu oi fi mort, dar dansul nu s-a nascut si s-ar putea sa nu se nasca niciodata. Ideea asta a lor ca daca nu mai esti intr-o functie, o demnitate de stat, esti un om mort, e nesanatoasa”, a spus el.

Citeste si: Il atrage IOHANNIS pe PRESEDINTE? Daca BASESCU ne SPRIJINA CANDIDATUL, este excelent! 

De asemenea, ANTONESCU a reiterat opinia ca in urma alegerilor europarlamentare cariera politica a lui Traian Basescu s-a incheiat, chiar inaintea finalizarii mandatului.

“La ora actuala, insa, lucru foarte interesant, care intr-un fel il tine in scena pe TRAIAN BASESCU si il va tine pana in decembrie – nu doar in mandat – este ca mai exista un om, un singur om, care depinde politic de TRAIAN BASESCU. Nici ELENA UDREA nu mai depinde politic de Traian Basescu, daca vrea sa faca politica trebuie sa o inceapa pe picioarele ei. Si nu-s convins ca nu poate sa o faca. Un singur om mai depinde de Traian Basescu in tara asta: VICTOR PONTA”, a declarat CRIN ANTONESCU.

Sursa foto: realitatea.net