Crin Antonescu: Daca proiectul Rosia Montana nu are aviz, cred ca nu-l putem lua in discutie

Crin Antonescu, presedintele Senatului, a declarat, joi, raspunzand unei intrebari, ca, daca proiectul de lege privind Rosia Montana nu are avizul ministrului Justitiei, el crede ca acesta nu poate fi luat in discutie in Parlament.

Antonescu a fost intrebat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj-Napoca, in legatura cu un raport al Ministerului Justitiei, aparut in media, in care se fac o serie de observatii legate de proiectul de lege privind Rosia Montana. El a declarat ca nu stie despre acesta, jurnalistii mentionandu-i totodata ca in acesta nu a fost dat un aviz.

“Stiu, de exemplu, de la Varujan Vosganian, ministrul Economiei, ca domnia sa, care nu se afla in tara la momentul avizarii, a lasat dispozitii clare secretarului de stat Ciocanea pentru aviz cu observatii si sunt o serie de observatii acolo, sase observatii. Vom vedea acest lucru, eu repet, daca proiectul – n-a intrat pe circuit – dar fara avizul ministrului Justitiei, va pot spune ca daca nu are acest aviz – ceea ce eu nu vreau sa va contrazic, pentru ca pareti mai informat strict pe speta – dar daca nu are avizul ministrului Justitiei cred ca nici nu putem sa il luam in discutie. Vom vedea exact”, a spus Antonescu.

Sursa foto: PNL