Crin Antonescu: Decizia de a participa separat la europarlamentare nu este irevocabila

Crin Antonescu si Victor Ponta, co-presedinti ai Uniunii Social Liberale, au declarat, duminica seara, ca decizia ca PNL si PSD de a participa separat la europarlamentare nu este irevocabila si au apreciat ca in contextul politic actual se poate lua in calcul o reanalizare a acestei teme, informeaza postul Romania Tv.

“Nu este o decizie irevocabila, este o decizie asupra careia am convenit tacit si impotriva careia nu vad motive. Sigur, ca in conditiile in care noi am luat aceasta decizie intr-un moment in care nu era pusa la indoiala nici unitatea USL, nici viitorul acesteia nu era pus la indoiala, ni s-a parut ca suntem suficient de maturi ca lideri, ca formatiuni, si pare in continuare sa ducem o campanie de competitie, nu de omor intre noi, care in timpul asta vom guverna impreuna, care dupa aceea mai avem obiective impreuna, presedintia, guvernarea pana in 2016, in contextul in care ne aflam acum, sigur, poate e o intrebare daca nu trebuie sa ne mai gandim”, a declarat Crin Antonescu intr-o interventie telefonica.

“Sunt de acord cu tot ce a spus domnul Antonescu, (n.red. decizia) nu e irevocabila”, a spus, la randul sau, Victor Ponta.

Sursa foto: PNL