Crin Antonescu, despre nominalizarea lui Hellvig la SRI: O propunere foarte potrivita, o voi sustine

FOST PRESEDINTE PNL, CRIN ANTONESCU, ROCADA, PREZEIDENTIALE, KLAUS IOHANNIS, PRESEDINTELE ROMANIEI, CANDIDATURA, DISCUTIE, IPOTEZA

Fostul sef al PNL, Crin Antonescu, a afirmat ca nominalizarea lui Eduard Hellvig la sefia SRI este o “propunere foarte potrivita”, pe care o va sustine prin votul sau.

Crin Antonescu a sustinut ca numirea lui Hellvig la conducerea SRI “are foarte mari sanse sa treaca”, in conditiile in care va fi sustinuta “linistit” si de social-democrati,  daca acestia vor la conducerea SRI un “civil, un om cu o cultura si mentalitate cu adevarat democratice”.

Citeste si: Gorghiu: PNL sustine numirea lui Hellvig in fruntea SRI

Si copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a anuntat ca PNL va sustine numirea lui Eduard Hellvig, in conditiile in care acesta are o “serioasa activitate publica, corecta si necontroversata”, iar numirea unui civil in fruntea unui serviciu secret este “absolut fireasca”.

Amintim ca presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat, joi, pe europarlamentarul PNL Eduard Hellvig pentru functia de director al Serviciului Roman de Informatii (SRI).

Mondo News iti recomanda si: PONTA, DESPRE NOMINALIZAREA LUI HELLVIG LA SRI: SE VA DISCUTA LUNI IN BPN SI IN GRUPURILE PARLAMENTARE