CRIN ANTONESCU despre VIITORUL POLITIC al premierului tehnocrat DACIAN CIOLOS

CRIN ANTONESCU, fostul presedinte al PNL, nu este de acord cu guvernul de tehnocrati condus de premierul DACIAN CIOLOS. Fostul lider liberal a declarat ca actualul conducator al Executivului trebuie sa sa isi faca un partid sau sa isi asume conducerea PNL daca vrea sa schimbe ceva cu adevarat. CRIN ANTONESCU sustine ca in acest moment liberalii nu au o conducere adevarata

“Domnul DACIAN CIOLOS, pentru care eu am o pretuire deosebita, cred ca a facut politica la nivel inalt inca de cativa ani de zile. Nu cred ca exista guvernare sub vreo forma care sa nu faca politica. Povestea cu guvern de tehnocrati, in sensul ca oamenii astia nu fac politica, politica fiind ceva rau, este o minciuna”, a spus CRIN ANTONESCU la o emisiune televizata.

CITESTE SI: CRIN ANTONESCU: PNL NU EXISTA DIN PUNCT DE VEDERE POLITIC

CRIN ANTONESCU a spus si ce viitor politic ii prezice actualului premier si a transmis ca il vede pe DACIAN CIOLOS ca viitorul sef al PNL si ca actualul Partid National Liberal (PNL) nu este un partener al presedintelui Klaus Iohannis.

“Sper ca domnul DACIAN CIOLOS sa faca politica intr-un partid pentru ca numai astfel se face politica pe termen lung si temeinic. De ce nu sunt liderii PNL parteneri ai presedintelui Iohannis? Pentru ca nu exista , din punct de vedere politic, ca sa fi partener cu cineva trebuie sa existe, trebuie sa fie doi”, a precizat CRIN ANTONESCU.

Sursa foto: gandul