Crin Antonescu: Difuzarea colindului cu continut antisemit de la TVR 3, un act scandalos si iresponsabil

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a catalogat drept “scandalos si de maxima iresponsabilitate” episodul difuzarii de catre postul de televiziune TVR 3 a unui colind cu continut antisemit explicit, cu ocazia relansarii acestui canal.

” Acolo la TVR, nu numai din acest motiv, practic, toate lucrurile sunt in schimbare, conducerea si Consiliul de Administratie au fost destituite prin votul de ieri dat de Parlament. Sigur ca lucruri petrecute sunt greu de calificat. Nu putem gasi scuze. Sigur ca e vorba de neglijenta, dar este impardonabil pentru ca de aceea e foarte important cum gestionezi activitatea unor institutii publice cu un asemenea impact. Astfel de lucruri sunt ca bombele, adica, daca ai scapat-o, sunt distrugeri mari si sunt lucruri care nu se pot repara sau care nu se pot repara cu una cu doua”, a declarat presedintele PNL, Crin Antonescu, miercuri, in cadrul unui interviu sustinut la Radio Romania Actualitati.

Liderul liberal a subliniat ca exista o sensibilitate speciala fata de aceste subiecte si Romania nu trebuie sa riște sa fie implicata in niciun scandal de acest gen. “Astfel de lucruri te pot proiecta ca tara, deoarece nu vorbim numai de o institutie media, intr-o lumina extrem de neplacuta si este scandalos, spre nebunie ce s-a intamplat”, a conchis Crin Antonescu.