Crin Antonescu discuta cu o parte dintre liderii liberali, inainte de BPN si Delegatia Permanenta a PNL

crin-antonescu-pnl

Presedintele PNL, Crin Antonescu, participa, vineri dimineata, la o serie de discutii preliminare cu o parte dintre liderii partidului, inaintea reuniunii Biroului Politic National (BPN) si Delegatiei Permanente a PNL, care va vor avea loc la Palatul Parlamentului, transmit surse citate de Mediafax.

Reuniunea BPN a PNL este programata sa inceapa la ora 11.00, iar cea a Delegatiei Permanente la ora 13.30, in sala de sedinte a grupului parlamntar a PNL de la Camera Deputatilor.

Aceleasi surse sustin ca ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a primit garantii ca nu va fi remaniata din functie. La ora transmiterii acestei stiri, Crin Antonescu are discutii cu o serie de lideri PNL si ministri, intre care Gigel Stirbu, Cristian Adomnitei, Mircea Diaconu, Victor Paul Dobre, Eduard Hellvig, Norica Nicolai, Cristina Pocora, George Scutaru, fiind asteptati insa si alti liberali.

Inainte de a intra in birou, Antonescu a fost intrebat daca ar avea o varianta de rezerva pentru Ministerul de Interne, in situatia in care premierul va refuza nominalizarea PNL.

Citeste si: Ministrul Economiei a demisionat

“Nu am nevoie de rezerva”, a replicat liderul PNL, mentionand insa ca are la dispozitie intreaga zi pentru a discuta cu Victor Ponta. De la ora 11.00 este programata reuniunea Biroului Politic National al PNL, care va fi urmata de cea a Delegatiei Permanente.

Potrivit unor surse din PNL, ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a primit garantii ca nu va fi remaniata din functie cu ocazia Delegatiei Permanente a PNL de astazi, in conditiile in care aceasta se afla pe lista ministrilor liberali ce ar urma sa fie inlocuiti.

Liberalii ar urma sa valideze in BPN si DP nominalizarea lui Eugen Nicolaescu in pozitia de ministru de Finante si vicepremier, pe cea a lui Cristian Busoi pentru Ministerul Sanatatii, precum si pe Sorin Frunzaverde pentru Ministerul de Interne si Teodor Atanasiu pentru Ministerul Economiei, in locul lui Andrei Gerea.

Pe de alta parte, este de asteptat ca la nivelul Biroului Politic National al PNL, dar si al Delegatiei Permanente, sa fie pusa in discutie situatia si a altor ministri de catre unii lideri din partid.

Foto: Realitatea TV