Crin Antonescu: Doar PNL poate aduna in jurul sau fortele prooccidentale

PNL este cel mai puternic partid al dreptei si singurul care poate aduna cu adevarat in jurul sau fortele prooccidentale, a declarat, sambata, la Iasi, presedintele liberalilor, Crin Antonescu, citat de Agerpres.

El le-a vorbit liberalilor ieseni reuniti pentru a-si alege presedintele despre factorii care au dus atat la infiintarea USL, cat si la ruperea acestei aliante.

Potrivit lui Antonescu, PNL a intrat in Opozitie in momentul in care nu a mai avut posibilitatea de a se exprima la guvernare.

“Suntem in Opozitie, facem Opozitie, cine vrea sa ramana la Putere atarnat de gatul PSD, ca domnul Tariceanu sau domnul Stroe, n-are decat sa ramana. Spre deosebire de alti ani, PNL are alta capacitate de organizare, alta capacitate de lupta. (…) Suntem cel mai puternic partid al dreptei si singurul partid care poate aduna in jurul sau fortele prooccidentale. Problema se pune daca in Occident se traieste ca in Mehedintiul lui Duicu”, a spus Crin Antonescu.

Citeste si: Crin Antonescu participa la alegerile pentru sefia PNL de la Iasi

El a afirmat ca va pleca de la conducerea PNL doar pentru a ajunge la Cotroceni, in urma alegerilor de la sfarsitul anului.

“Le promit ca plec din fruntea PNL, lasand PNL in fruntea Guvernului, in fruntea unei coalitii de guvernare. Plec din fruntea PNL, dar nu din politica, la sfarsitul anului, dar la Cotroceni. Sigur ca se tem, sigur ca sunt indoieli. Daca facem tot ce ne sta in putinta, atunci vom castiga si aceste alegeri si pe cele din toamna”, a spus Antonescu.

Filiala judeteana a PNL a organizat sambata o conferinta in cadrul careia urmeaza sa fie votati membrii viitorului Birou Politic Judetean, dar si presedintele organizatiei.

Sursa foto: realitatea.net