CRIN ANTONESCU: DREAPTA este intr-o situatie FOARTE GREA in momentul de fata

CRIN ANTONESCU

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a declarat luni seara intr-o emisiune la Realitatea TV ca dreapta este in prezent intr-o situatie foarte grea si motivele pentru aceasta situatie sunt foarte elemente.

“DREAPTA este intr-o situatie FOARTE GREA in momentul de fata. Daca privim cu luciditate, stanga are un avantaj enorm: un singur partid, satelitii sai sunt extrem de disciplinati, Daniel Constantin a fost de acord cu candidatura domnului Ponta fara probleme, un electorat disciplinat, un electorat satisfacut, sa-i spun asa, in exigentele sale, in mare parte, in vreme ce in dreapta continua un discurs fratricid, in vreme ce in dreapta continua sa exista problema Traian Basescu, care nu accepta ca este la un final de mandat si isi imagineaza ca e la inceputul unei noi vieti in politica, si aceasta viata nu poate fi decat in dreapta, si aceasta dreapta nu poate fi decat dominata de domnia sa, in vreme ce dreapta pe care noi incercam sa o construim nu-l pune in paranteze pe domnul Traian Basescu, il pune in trecut pe Traian Basescu si nu are nicio legatura cu el, sunt foarte mari probleme”, a spus Crin Antonescu.

Citeste si: ANTONESCU cere Delegatie Permanenta de urgenta pentru desemnarea candidatului la Cotroceni

Potrivit fostului pesedinte al PNL, de vina pentru aceasta instabilitate sunt foarte multe elemente.

Citeste si: CRIN ANTONESCU: Sper ca PROCESUL LUI VOICULESCU sa se termine cat mai rapid si cat mai corect

“Problema este insa urmatoare: asa rau cum stam, ca nu stam grozav deloc, noi nu avem decat o sansa si anume, cat mai repede, acesta a fost si sensul propunerilor mele de azi (luni – n.r.), sa facem pasii care trebuie facuti si sa dam batalia care trebuie data. Cu cat mai repede, cu cat mai bune alegerile, cu atat mai multe sanse in aceasta batalie”, a mai spus fostul presedinte al PNL.