CRIN ANTONESCU, dupa anuntarea EXIT-POLL-URILOR: Multumesc tututuror romanilor care si-au exercitat optiunea la alegerile europarlamentare

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a tinut sa le multumeasca tuturor romanilor care duminica s-au prezentat la vot. Intr-o declaratie de presa facuta duminica seara, imediat dupa prezentarea EXIT-POLL-URILOR, Antonescu a aratat ca a fost o campanie care a intarit partidul, dusa in cele mai grele conditii, deoarece PNL a fost ca niciodata tinta tuturor atacurilor si diversiunilor, insa in cidua acestor lucruri PNL a dus o campanie corecta. 

Multumesc tututuror cetatenilor romani care si-au exercitat optiunea la alegerile europarlamentare, ca si-au folosit acest drept fundamental. Prezenta nu a fost una masiva, ne asteptam la acest lucru din pacate, nici in Europa nu avem o prezenta masiva, din pacate media este simtitor sub media europeana. In orice caz, tuturor celor care si-au exprimat dreptul de vot le multumesc. Apoi le multumesc tuturor colegilor mei liberali, toti colegii si miile de liberali. A fost o campanie care a intarit partidul, dusa in cele mai grele conditii, PNL a fost ca niciodata tinta tuturor atacurilor si diversiunilor, in ciuda acestor lucruri PNL a dus o campanie corecta”, a spus Antonescu.

VEZI AICI TOATE EXIT-POLL-URILE

Totodata, Crin Antonescu a tinut sa faca apel la reprezentantii PNL in sectiile de votare sa isi faca datoria cu maxima corectitudine pana cand voturile vor fi numarate, iar procesul electoral va fi incheiat.

Fac apel la reprezentantii PNL in sectiile de votare sa isi faca datoria cu maxima vigilenta si corectitudine pana cand voturile sunt numarate, pana cand procesul electoral este pe deplin incheiat. Despre rezultate vom vorbi cu siguranta in cursul acestei nopti, cu siguranta maine dimineata”, a completat presedintele PNL.