Crin Antonescu, dupa Delegatia Permanenta: Speram ca implicarea lui Iohannis ii va bucura pe partenerii nostri

Crin Antonescu, liderul liberalilor, a declarat, vineri, la finele Delegatiei Permanente ale PNL care a avut loc la Palatul Parlamentului ca s-au discutat multe lucruri si s-au luat mai multe decizii importante. Astfel,  Antonescu a dezvaluit cine vor fi oamenii care vor gestiona activitatea liberala pe parcursul campaniei pentru alegerile europarlamentare, dar si la cea a alegerilor prezidentiale.

„Marian Petrache a fost desemnat coordonator national al campaniei electorale europarlamentare. Secretarul general Eduard Hellvig se va ocupa de coordonarea proiectului de candidatura prezidentiala”, a declarat Crin Antonescu.

Liderul liberal le-a spus jurnalistilor si care sunt noutatile din conducerea partidului in acest an electoral 2014.

„Mircea Rosca a fost cooptat vicepresedinte executiv al partidului, pe relatiile cu celelalte partide politice. Marius Nicoara, presedinte al PNL Cluj, a fost cooptat vicepresedinte, iar Daniel Chitoiu, vicepresedinte PNL,  va prelua atributiile executive de secretar general. In alta ordine de idei Adina Valean a primit responsabilitatea de a coordona programul pentru europarlamentare”, a mai declarat Antonescu.

Citeste si: Crin Antonescu, dupa validarile din BPN: De la Klaus Iohannis astept mai multa ordine in Guvern si in tara 

Referitor la declaratia lui Dan Sova care a afirmat ca Iohannis nu poate fi si vicepremier, Antonescu a raspuns ca aceasta chestiune o va discuta cu premierul Victor Ponta la inceputul saptamanii urmatoare, cel mai probabil, luni, la sedinta USL.

„Eu speram ca implicarea dlui Iohannis e de natura sa-i bucure pe partenerii nostri si sa fie semnul clar ca PNL e implicat la maximum in guvernare. Nu fac nici un comentariu, astept raspunsul premierului. Sunt chestiuni pe care le vom discuta si rezolva cu premierul”, a comentat Antonescu.

Sursa foto: pnl.ro