CRIN ANTONESCU: Este inutil sa fim acuzati de LOVITURA de STAT

CRIN ANTONESCU

CRIN ANTONESCU, fostul presedinte al PNL, invitat duminica seara in studioul televiziunii DIGI24, a vorbit depre ceea ce s-a intamplat in urma cu doi ani, mai precis despre referendumul in care s-a incercat demiterea presedintelui TRAIAN BASESCU.

„Trebuie sa lamurim niste lucruri care tin de trecut. Astazi suntem intr-o zi pe care am vazut ca unii o comemoreaza, altii o celebreaza, vorbesc aici de doamna ELENA UDREA. Lucrurile din istorie trebuie clarificate.

CITESTE SI: ANTONESCU: Nu regret ca am intrat in competitie cu IOHANNIS. Sun dispus sa ma bat 

Ca domnul VASILE BLAGA spunea asta in 2012 (n.r. ca PNL impreuna cu PSD au dat o lovitura de stat), lucru pe care il spun in continuare astazi TRAIAN BASESCU, ELENA UDREA. In 2012 eu si alti liberali spuneam lucruri puternice despre cei din PDL.

E referitor la acel moment, la Guvernul Boc, la toate acele lucruri. Ca a fost o lovitura de stat nu putem trece sub imperiul parerilor. Noi trebuie sa cadem la un inteles comun foarte clar, pentru ca eu nu pot sa admit (..) ideea ca votul a 7 milioane jumatate de romani a fost inutil sa se mai spuna si ca a fost lovitura de stat e la mintea cocosului.

CITESTE SI: CRIN ANTONESCU: Partidul lui Tariceanu este facut in debaraua lui Victor Ponta! UPDATE 

Daca tu ai votul a 7 milioane jumatate de oameni in favoarea solutiei tale si solutia ta sa nu se ia in calcul si sa mai fim si acuzati de lovitura de stat (…) Nu putem merge mai departe in aceasta constructie fara ca anumite aspecte sa fie puse la locul lor”, a spus ANTONESCU la Digi24.

Sursa foto: realitatea.net