CRIN ANTONESCU este SOCAT dupa MOARTEA SUSPECTA a lui MIHAIL BALASESCU

Dupa ce politistii au anuntat vineri seara ca l-au gasit MORT, posibil UCIS, pe MIHAIL BALASESCU, fost secretar general adjunct al PNL, CRIN ANTONESCU s-a aratat SOCAT de aceasta veste.

“Sunt socat! Imi pare foarte rau sa aud o asemenea stire. Era un om inca tanar si sunt destul de afectat in sensul ca, fara a fi foarte apropiati, e un om cu care am fost coleg si pe care l-am cunoscut de ani de zile. Imi pare foarte rau sa aud asemenea lucruri”, a fost reactia lui CRIN ANTONESCU intr-o interventie telefonica la postul Romania TV.

CRIN ANTONESCU a fost intrebat de moderator daca MIHAIL BALASESCU a avut probleme sau a fost amenintat pe vremea cand era secretar general al PNL:

“Nu, in niciun caz. Eu nu cunosc mai deloc viata lui privata. El a fost pentru cateva luni, poate un an, unul dintre secretarii generali pentru ca erau mai multi ai PNL si nu cunosc sa fi avut astfel de probleme. Era o persoana destul de joviala, deschisa si optimista”, a raspuns CRIN ANTONESCU.

CITESTE SI:SOCANT FOST SECRETAR GENERAL ADJUNCT AL PNL, GASIT MORT INTR-O CASA. CRIMA, PRINCIPALA IPOTEZA

MIHAIL BALASESCU, fost secretar general adjunct al PNL, a fost gasit MORT, vineri seara, intr-o locuinta din judetul Ilfov. Prima ipoteza este ca ar fi fost ucis, politistii cauta un suspect, o ruda a uneia dintre fostele sotii ale barbatului, potrivit unor surse judiciare.

De fapt, MIHAIL BALASESCU a fost gasit MORT, acoperit cu o patura, chiar in locuinta respectivei persoane. Potrivit anchetatorilor, din primele investigatii, moartea fostului secretar adjunct al PNL a fost una violenta si se ia in calcul si ipoteza unei crime.

MIHAIL BALASESCU a fost secretar general adjunct al PNL in perioada in care CRIN ANTONESCU a fost presedintele partidului.

Sursa foto: realitatea