Crin ANTONESCU: EUROPARLAMENTARELE, moment de reasezare a SCENEI POLITICE

Crin ANTONESCU a vorbit, astazi, despre candidatii PNL la alegerile europarlamentare, subliniind faptul ca votul pentru PE poate “aseza SCENA POLITICA din Romania”.

 In contextul apropierii alegerilor, liderul liberal a declarat ca una dintre mizele importante ale europarlamentarelor o reprezinta ulterioara reasezare de pe scena politica, in urma rezultatelor obtinute de fiecare partid/alianta in parte.

Citeste si: CAMPANIA ELECTORALA pentru europarlamentare incepe vineri, 25 aprilie. Tot ce trebuie sa stii despre alegerile din 25 mai

 „A doua mare miza a acestor alegeri europarlamentare consta in faptul ca ele reprezinta un moment de reasezare a SCENEI POLITICE romanesti si o etapa preliminara pentru alegerile prezidentiale de la finalul acestui an.

Din aceasta perspectiva, obiectivul major al PNL este de a obtine un rezultat care sa arate, fara nici un fel de putinta de contestare, ca este partidul de dreapta care conteaza in Romania, ca este principalul partid alternativa la PSD, alternativa nudoar prin spirit, prin politici, prin program, ci si prin forta.

La aceste alegeri europarlamentare, PNL va trece un examen fara precedent in privinta organizarii, a mobilizarii si a privinta psihologiei noastre ca partid. Suntem cu totii optimisti”, a declarat ANTONESCU in fata reprezentantilor PNL de la Baia Mare.

Citeste si: PNL nu recurge la noi EXCLUDERI. Pocora: Nu exista niciun astfel de subiect