Crin Antonescu ii raspunde lui Liviu Dragnea: Sunt lucruri de clarificat in USL

Crin Antonescu a preferat sa ii raspunda scurt lui Liviu Dragnea, presedintele executiv al PSD, care afirmase, astazi, ca nu vrea sa participe la o minciuna, cu trimitere clara la USL. “Sunt lucruri de clarificat in USL”, s-a rezumat sa spuna presedintele PNL, pe acest subiect.

“Nu comentez declaratii. Sunt lucruri de clarificat in USL”, a declarat Crin Antonescu, vineri seara, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Satu Mare.

In declaratia de vineri, Dragnea a facut referire si la informatii aparute in presa zilele acestea potrivit carora mai multi parlamentari PNL au depus un proiect de modificare de lege care prevede alegeri in doua tururi in cazul primarilor si eliminarea alegerilor directe a sefilor Consiliilor Judetene. Modificarile ar fi in dezavantajul PSD, ajutandu-i insa pe liberali.

“Nu are a face o lege cu guvernarea. Inteleg ca domnul Dragnea are o nemultumire pentru ca exista o initiativa a parlamentarilor liberali de modificare a programului de guvernare.

Subscriu la ideea ca e bine ca initiativele majore sa incercam sa le avem impreuna. Stiu vreo trei acte politice majore mai importante decat legea pentru alegerile primarilor care s-au luat fara consultare si e neplacut”, a explicat presedintele PNL.

Antonescu a mentionat ca programul de guvernare e clar si public, iar Guvernul incearca in fiecare zi sa il puna in aplicare.

“Cred ca trebuie cu calm sa asezam niste lucruri si sa le punem la punct. Nu are nimeni niciun motiv sa il persecute pe domnul Dragnea, asta e clar”, a mai spus Crin Antonescu.