CRIN ANTONESCU il scoate din ecuatia ALEGERILOR PREZIDENTIALE pe CATALIN PREDOIU

CRIN ANTONESCU, fostul presedinte al Partidului National Liberal (PNL), il scoate din ecuatia ALEGERILOR PREZIDENTIALE, care vor avea loc in aceasta toamna, pe CATALIN PREDOIU, candidatul Partidului Democrat Liberal (PDL), aliatul actual al liberalilor. ANTONESCU a scris un mesaj referitor la acest lucru, vineri, pe pagina sa personala a unei retele de socializare.

“In ultima perioada una dintre dilemele opiniei publice vizeaza candidatura mea la ALEGERILE PREZIDENTIALE. Aseara la emisiunea „Jocuri de putere!” de la Realitatea TV am raspuns la aceasta intrebare: “Nu doresc sa candidez. Consider ca trebuie cautata o varianta cu mai multe sanse. Daca se ajunge cumva, in urma unor cercetari, in urma unor evaluari, nu stiu in urma a ce, partenerii, camarazii mei de partid ajung la concluzia: «Dom’le, dumneata esti cel care avea o sansa», eu nu dau inapoi, stiu unde ma gasesc, domiciliez acolo politic, sunt acolo, nu am niciun motiv sa evit acest lucru, dar nu mi-l doresc !

CITESTE SI: George Scutaru: PNL poate da PRESEDINTELE Romaniei, trebuie sa ramanem uniti!

Eu cred ca asta e un raspuns care sa ma acopere pe mine, sau sa faca foarte clar pentru oamenii care m-ar dori candidat, ca daca voi fi sau nu voi fi candidat nu e decizia mea, si nu e raspunderea mea, ca sa o spun foarte limpede.
Sunt de parere in continuare ca in privinta desemnarii candidatului la prezidentiale, trebuie luata o decizie rapida in acest sens. Cred ca foarte repede trebuie incepute aceste cercetari, aceste evaluari, aceste decizii. Si ca sa fiu foarte sincer, eu nu cred ca avem nevoie de foarte multe sondaje. Cu tot respectul, foarte sincer, si pentru domnul CATALIN PREDOIU, si pentru PDL. intrebarea dreptei este, dupa parerea mea, in acest moment, daca este Klaus Iohannis, sau daca sunt eu.”, a scris CRIN ANTONESCU pe pagina sa de Facebook.

CITESTE SI: CONGRESUL PNL incepe vineri: se adopta noua forma a STATUTULUI partidului 

Sursa foto: realitatea.net