CRIN ANTONESCU il sustine pe CRISTIAN BUSOI: Are o VIZIUNE MODERNA asupra viitorului PNL

Fostul lider PNL, Crin Antonescu declara ca il sustine pe Cristian Busoi la conducerea partidului pentru ca e tanar si are viziune moderna asupra viitorului PNL. Antonescu a anuntat, duminica seara, ca va merge la Congresul PNL pentru a vota, informeaza postul B1 Tv.

”Nu m-am intors si nu ma intorc in politica, declaratia de sustinere pentru Busoi e ca o datorie, nu mi-e indiferent ce se intampla cu PNL; nu mai am niciun fel de intentie de a candida. Prietenie am si cu Orban si cu Busoi, chiar daca Busoi e mai tanar, am dat batalii impreuna. N-am nicio ezitare sa spun: Busoi este alegerea buna.

Pe mine ma intereseaza soarta PNL nu doar din detaliu biografic, ma intereseaza soarta Romaniei, cu un partid de dreapta puternic e necesar romaniei, cel mai important argument pentru Busoi, este mai deschis prin experienta si viziunea sa politica tocmai pentru aceste probleme: autoizolare fata de probleme european, mondial de care Romania nu se poate dezice, noi traim in lumea noastra mica, avem furtuni in pahare.

PNL este un partid care a dat un presedinte, angajat intr-un parteneriat cu acest presedinte, chestiunea e in alta parte, nu daca, ci cum cu Iohannis, sa dea un continut acestui tandem, a astepta sa incasezi dividente de pe urma omului de la Cotroceni nu e o solutie, cred ca tema PNL este ce ofera, ce propune, ce impune intr-un parteneriat cu Iohannis, probabil candidatul pentru al doilea mandat”.

Veniti la Congres?

“Probabil ca da, deoarece am un candidat de votat, vin sa votez. Daca sunt lucruri in care l-as putea ajuta pe Busoi, consilia, da, dar nicio functie, nici macar onorifica”.

De ce nu reveniti?

“Exista mutatii spectaculoase ireversibile in politica de care eu, un om al trecutului, sunt atasat. Nu cred ca eu sau Orban, un om al trecutului, suntem nimeriti, ci un om tanar, ca Busoi” a povestit Crin Antonescu, duminica seara, la postul de televiziune amintit.

Sursa foto: pnl