CRIN ANTONESCU, in direct la Realitatea Tv. PONTA, FRICOS, cu cat are mai multa PUTERE. LIVE TEXT

UPDATE, ORA 23.08: “Domnul Ponta este omul sistemului. (…) Cand spun asta, inteleg un om care are mentalitate conform careia nu conteaza votul oamenilor, ci a unor forte oculte de putere.”

UPDATE, ORA 23.06: “Eu voi face totul ca domnul Zgonea sau domnul Ghita sa nu conduca Romania.”

UPDATE, ORA 23.04: Un singur om mai depinde Basescu, Ponta. Daca maine pleaca domnul Basescu, Ponta e pierdut. (…) Basescu si-a incheiat cariera , inainte de a termina mandatul. Nici macar Elena Udrea nu mai depinde de el.”

UPDATE, ORA 23.03: DESPRE VIITORUL PERSONAL:

“Intentionez sa sprijin candidatura lui Klaus Iohannis sau a candidatului care va fi impotriva lui Victor Ponta, cu tot ce am eu mai bun, pana in ultima clipa. Nu pot sa vad ca domnul Ponta si ai sai, pun mana pe Puterea din Romania”

UPDATE, ORA 23:00: Despre succesul lui Iohannis

“Oamenii politici adevarati schimba sondajele si nu invers. (…) Este foarte greu de prevazut cum va arata candidatul Klaus Iohannis. Am incredere. Insa, cum va parcurge campania electorala, nu stim. Cum se va adapta unei confruntari, care nu se va reduce la 1-2 ore la tv. Asta nu avem de unde sa stim.”

UPDATE, ORA 22.55: Despre PONTA:

“E dementa ce se intampla cu domnul Ponta. NU se poate sa vezi conspiratie atunci cand 2-3 oameni din presa nu te ridica in slavi. (…) Domnului Ponta ii e din ce in ce mai frica, pe masura ce are mai multa putere! (…) I-a fost frica de Dan Diaconescu, acum ii e frica de domnul Iohannis. Ii e teama de mine. Am anuntat ca nu mai candidez, apoi au venit atacurile din partea sa, mai bine zis din partea argatilor. Cu cat are mai multa putere, cu cat ii este frica si devine astfel un pericol pentru DEMOCRATIE.”

UPDATE, ORA 22.50: Despre KLAUS IOHANNIS si posibila sa candidatura pentru COTROCENI:

“Am bucuria ca l-am convins pe Iohannis in 2009 si acum in proiectul Iohannis 2. Este vorba ca am atras oameni valorosi, nu s-a discutat de acesti oameni pe care i-am adus. L-am adus pe domnul Iohannis in varful partidului, ca un om cu credibilitate. Am sustinut ideea ca dansul sa devina prim ministru. Are calitatile pentru a fi un lider bun, inclusiv ca presedinte al PNL . Nu stiu ce fel de presedinte(n.r.- al Romaniei) ar fi KLAUS IOHANNIS. Evident, ca privesc cu incredere. (…) Il cunosc suficient pe domnul Ponta, ca sa imi dau seama ca inclusiv domnul Predoiu ar fi un presedinte bun.”

UPDATE, ORA 22.37: ANTONESCU, DESPRE RETRAGEREA SA din cursa pentru COTROCENI:

“Cel care a reusit sa se urce in trenul politicii, nu mai pleaca de acolo decat cu picioarele inainte sau daca este dat afara. A doua premiza, daca nu castigi niste alegeri si nu ai o functie , esti un om mort. Cand am plecat de la Senat, domnul Pota a spus ca sunt mort. Am mai apucat sa imi dau demisia si din FUNCTIA de la PNL. In politica se sta liber, e o activitate pe care un om alege sa o faca si sa o si termine. (…) As fi fost candidatul redutabil al dreptei. (…)  L-am vazut pe Orban, apoi pe Athanasiu, din PNL…Puteam eu sa imi permit fata de PNL, ca pana in august in fiecare seara sa vina un liberal sa spuna ca sunt cel mai bun, iar altul la alt post sa spuna ca Iohannis e cel mai bun?! Nu aveam timp pentru asa ceva. (…) In momentul in care in spate trupele se rasfira si optiunile se impart, singura sansa ca opozitia anti-Ponta sa se faca era asta. “

UPDATE, ORA 22.32: ANTONESCU, despre faptul ca isi tine cuvantul:

” O singura data se poate spune ca nu mi-am tinut cuvantul. La referendumul pentru demiterea presedintelui Basescu. (…) Am fost la un pas sa ma retrag, din cauza dezamagirii nu pentru mine, ci pentru poporul care il demisese. Apoi, mi-au scris mii de oameni <Nu plecati!> si nu am mai plecat.”

UPDATE, ORA 22.31: CRIN ANTONESCU ESTE IN DIRECT prin telefon!

UPDATE, ORA 22.28: CRISTOIU, despre DEMISIA LUI CRIN ANTONESCU:

“Il inteleg perfect pe domnul Antonescu, pentru ca e ca mine. Eu am demisionat de multe ori, cand am simtit ca m-ar fi demis ei”

UPDATE, ORA 22.25: CRISTOIU, despre intentiile lui IOHANNIS:

“Masurile anuntate, astazi, au fost gandite inca de acum o saptamana. Nu i-a cerut deloc prietenului Antonescu sa revina. (…) Domnul Iohannis a facut un gest de CUCERIRE pentru liderii liberali, prin decizia sa. “

UPDATE, ORA 22.09. Invitat in platoul emisiunii, ION CRISTOIU a comentat pe marginea SURPRINZATOAREI ALIANTE PSD/PP-DD: “Surad, de cate ori il aud pe Dan Diaconescu. Sunt prea batran sa mai cred ce spune. (…) Iesea la Vatican , ma stricam de ras. (…) A facut un apel, astazi, amuzant, ca fortele politice sa lupte pentru ca Traian BASESCU sa nu ajunga premier. Apoi, Ponta a raspuns acestui apel. Nu am vazut o asemenea TAMPENIE. (…) Daca vrei sa te aliezi cu Diaconescu, il cumperi cu tot cu sediul sau! (…) Asta nu e partid(n.r.-PP-DD), n-are sedinte!”

UPDATE, ORA 22.04: Rares Bogdan: “Sunt printre cei care cred ca domnul PONTA devine o AMENINTARE pentru Romania”

UPDATE, ORA 22.02: CRIN ANTONESCU este asteptat, din moment in moment, in studioul “Jocuri de Putere”

CRIN ANTONESCU este invitatul lui Rares Bogdan, in aceasta seara, in cadrul emisiunii “Jocuri de Putere” de la Realitatea Tv. Este prima aparitie intr-un studio de televiziune a liberalului, dupa surprinzatorul anunt al RENUNTARII la cursa pentru COTROCENI.

Mult asteptata FUZIUNE CU PDL, preconizata candidatura a lui KLAUS IOHANNIS pentru functia de PRESEDINTE AL ROMANIEI, vor reprezenta principalele subiecte de discutie.

Inainte de emisiune, ANTONESCU a tinut sa transmita, pe contul sau de Facebook , faptul ca fuziunea PNL-PDL inseamna sfarsitul politic al lui Traian Basescu si nicidecum relansarea sa, asa cum “dezinformeaza” Ponta si reprezentantii PSD.

Citeste si: FUZIUNE PNL-PDL: Democrat-liberalii ar putea accepta ca NOUL NUME sa fie PNL!

“Constat dupa 48 de ore ca si in situatia in care eu am anuntat ca nu mai candidez, continui sa fiu centrul spaimelor si atacului lui Ponta si celor din jurul sau. Aceasta teroare mediatica, si nu exagerez cuvintele, nu ma intimideaza. Vreau sa spun foarte limpede pentru toata lumea ca decizia mea nu are nicio legatura cu Traian Basescu. De altfel, sunt surprins ca nimeni nu observa un eveniment politic important, si anume ca in urma alegerilor europalamentare si in urma demararii unui parteneriat, sa-i spun deocamdata PNL-PDL, cariera politica a lui Traian Basescu s-a incheiat!

Citeste si: IOHANNIS, pregatit pentru PREZIDENTIALE: Sper ca va conta si persoana mea, POLITICIANUL IOHANNIS

Azi Traian Basescu nu mai este decat liderul unui partid de 6%, partid care nu e chemat si nu e primit deocamdata de nimeni la nicio negociere. Asocierea PNL-PDL s-a facut nu doar in afara oricarei inspiratii, cu atat mai putin a oricarui control din partea lui Traian Basescu, dar cu excluderea explicita a acestuia si a oamenilor sai apropiati din punct de vedere politic!”