Crin Antonescu: In PNL nu e niciun fel de batalie, agitatie sau conflict. Toata lumea are aceleasi obiective

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi, dupa discutiile avute in biroul sau de la Senat cu premierul Victor Ponta, ca nu este niciun fel de batalie sau de conflict in PNL si a subliniat ca “toata lumea are aceleasi obiective”, fara insa sa dea detalii despre o eventuala remaniere guvernamentala a trei ministri, printre care si Daniel Chitoiu, speculata de presa.

Totodata, Antonescu a precizat ca unele decizii vor fi luate si anuntate vineri, la Delegatia Permanenta a PNL, explicand ca a avut o intalnire astazi cu Victor Ponta, caruia i-a adus la cunostinta unele decizii, deoarece vineri acesta va fi plecat la Jocurile Olimpice de la Soci.

“Vad o agitatie jurnalistica fara precedent pe care pot sa o inteleg pana la un punct. In PNL nu e niciun fel de batalie, agitatie sau conflict.  PNL, ca toate celelalte partide, presupun, se organizeaza la inceputul unui an extrem de important. Avem o delegatie permanenta care va avea loc maine, in care se vor discuta foarte multe lucruri, de la activitatea ministrilor, Guvernului, Parlamentului, pana la perspectivele, obiectivele si unde este cazul, mutarile. Vom lua decizii fara niciun fel de razboi, toata lumea in PNL are aceleasi obiective. Suntem o echipa. Se vor lua decizii maine. Una e sigura, succesorul d-lui Stroe, date care vor fi comunicate premierului. Am discutat deja cu domnia sa pentru ca maine domnul Ponta va fi plecat la Jocurile Olimpice de la Soci. I-am adus la cunostinta cum se contureaza lucrurile. Deciziile vor fi luate in forul partidului maine, facem toate comentariile maine”, a spus Crin Antonescu.

Vezi aici declaratiile lui Ponta dupa intalnirea cu Antonescu

La plecarea spre sedinta care are loc in aceasta dupa-amiaza la sediul PNL, Antonescu a catalogat drept o gluma apropierea de PDL a PNL-ului prin numirea lui Sorin Frunzaverde la MAI.

“Am covnenit sa nu discutam acum despre ce se va intampla maine. O sa discutam toate aceste lucruri in detaliu si cu toate explicatiile maine. Apropiere de PDL? Asta este o gluma. Eu nu am vorbit nimic nici despre Frunzaverde, nici despre alt nume. Oricine stie putina istorie recenta stie cat de categorica a fost despartirea de Basescu, d-lul Frunzaverde este unul dintre fruntasii partidului de multa vreme”, a mai spus Crin Antonescu.