CRIN ANTONESCU: Klaus Iohannis NU A FOST niciodata cu mine la Grivco

CRIN ANTONESCU a declarat marti la postul B1 TV ca președintele PNL, KLAUS IOHANNIS, nu a mers niciodata cu el la vreo intalnire de la Grivco, precizand ca acesta nu avea ce sa negocieze acolo.

“KLAUS IOHANNIS nu a fost nici atunci si nici cu vreun alt prilej la Grivco in compania mea. De altfel, nici eu insumi nu am avut o negociere cu domnul Voiculescu aparte, discutia mea era cu PSD-ul, sigur, si domnul Voiculescu si PC faceau parte din majoritatea respectiva si, intr-adevar, ce evoca domnul Geoana este adevarat, deci la acea intalnire pe care am avut-o atunci, singura de altfel acolo, domnul Iohannis nu ma insotea”, a spus Antonescu.

Citeste si: MIRCEA GEOANA: Klaus Iohannis NU A FOST la Grivco

Acesta a mai aratat ca KLAUS IOHANNIS nici nu avea ce negocia in 2009. “In 2009, KLAUS IOHANNIS nu avea ce sa ceara, ce sa negocieze, nici de la PSD, nici de la Voiculescu, nici de la altcineva”, a spus Antonescu.

“Domnul Iohannis cand a spus ca s-a intalnit, probabil ca s-a referit la perioada recenta, la ultima perioada din viata USL-ului. Cu mine niciodata KLAUS IOHANNIS n-a fost la Grivco, nu stiu daca domnul Iohannis separat a avut o intalnire cu domnul Voiculescu, dar daca spune ca nu, eu am toate motivele sa-l cred pe KLAUS IOHANNIS”, a spus fostul presedinte liberal.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: Nu am fost NICIODATA la Grivco, nici acum NU STIU unde este

Acesta a mai declarat ca formulele “coalitia de Grivco” si “premierul de Grivco” sunt “niste inventii de campanie, de propaganda ale lui TRAIAN BASESCU”. “Niciodata Dan Voiculescu nu a fost liderul acestei coalitii, Klaus Iohannis sau Mircea Geoana sau Victor Ponta sau eu sau altcineva, niciunul dintre acestia n-a fost niciodata omul lui Voiculescu”, a spus Antonescu.