CRIN ANTONESCU: Partidul lui Tariceanu este facut in debaraua lui Victor Ponta! UPDATE

CRIN ANTONESCU, fostul presedinte al Partidului National Liberal (PNL), l-a acuzat pe GUY VERHOFSTADT, liderul ALDE din Parlamentul European de faptul ca a mintit sau ca nu a reusit sa retina corect situatiile care s-au luat in calcul si care i-au determinat pe liberali sa plece din ALDE.

ANTONESCU nu l-a uitat nici pe europarlamentarul PSD CATALIN IVAN despre care spune ca face jocuri de culise si la Parlamentul European, nu joaca fair-play si spune lucruri neadevarate.

Invitat in studioul RTV, CRIN ANTONESCU a dezvaluit ca in cursa pentru ALEGERILE PREZIDENTIALE din aceasta toamna mai poate aparea un candidat surpriza din partea liberalilor si anume LUDOVIC ORBAN.

CITESTE SI: ANTONESCU, reactie la declaratia lui Basescu: Nu a existat nicio lovitura de stat in 2012 

”Poate se incumeta LUDOVIC ORBAN, om care se pricepe la toate vad, care este popular, cine mai stie, o sa vedem, o sa decidem”, a precizat CRIN ANTONESCU.

“Domnul TARICEANU in toata viata lui politica a participat la doua alegeri in cadrul partidului. Daca avea autoritatea si calitatea morala TARICEANU ramanea in PNL si se prezenta in fata colegilor si se batea la presedintia partidului cu KLAUS IOHANNIS, insa nu, domnia sa a preferat sa bata pe la usile lui VICTOR PONTA si sa isi faca un partid in debaraua premierului!”, a declarat ANTONESCU.

“Va spun eu ca daca TARICEANU va face alegeri in noul sau partid o sa aiba o surpriza pentru ca sunt convins ca DANIEL CHITOIU daca isi pune mintea nu are ce discuta cu el. Dar nu cred ca va fi competitie in acel partid facut de Tariceanu, pentru ca TARICEANU pierde. Cei care s-au dus dupa el s-au dus la PSD, la usa.  Nu dau doi bani pe domnul TARICEANU, ii intentia de a candida la presedintia Romaniei. Dar, ca persoana, nu dau doi bani pe el”, a continuat fostul lider al liberalilor. “Oamenii seriosi s-au dus in partide puternice sau cat de cat serioase, vezi cazul lui OVIDIU SILAGHI care s-a inscris in PSD”, a declarat liberalul.

CITESTE SI: CRIN ANTONESCU considera ca trebuie facute toate eforturile pentru realizarea FUZIUNII cu PDL 

“Nu exista o grupare ANTONESCU in PNL, poate a existat ceva de acest gen care au simpatizat cu CRIN ANTONESCU atunci cand se afla TARICEANU in partid. In rest pot sa va spun ca in partid exista, deopotriva, oameni care cred ca sunt mai instruit pentru a participa la ALEGERILE PREZIDENTIALE, la fel cum sunt si cei care considera acelasi lucru despre domnul presedinte IOHANNIS”, a mai spus ANTONESCU.

In cadrul aceleiasi emisiuni, fostul presedinte al PNL a declarat ca titlurile folosite de televiziuni de propaganda precum Romania Tv si Antena 3 sunt menita sa prosteasca cetatenii. “Titlurile astea tampite indobitocesc”, a spus ANTONESCU.

Sursa foto: realitatea.net