Crin Antonescu: Marti vom avea Guvern USL sau o carpeala. PSD nu-l vrea pe Iohannis

Crin Antonescu, presedintele PNL, a declarat, sambata inainte de cea de-a 9 a editie a Galei Tineretului National Liberal (TNL) organizata sub egida ”Cultura romana, cultura europeana” la Palatul Parlamentului ca a incercat sa ia legatura, din nou, cu premierul Victor Ponta pentru a afla daca mai este necesara o intalnire fata in fata, in conditiile in care liderul liberal va lipsi luni din tara fiind plecat intr-o vizita oficiala.

“Am incercat sa iau legatura cu Victor Ponta chiar acum o ora insa nu am reusit sa dau de domnia sa.Vroiam sa aflu daca mai are rost sa ne intalnim deoarece eu voi lipsi luni din tara. Nu exista varianta sa imi aman vizita oficiala programata pentru luni, pentru ca este o vizita oficiala si nu pot sa aman asa ceva decat daca este o catastrofa in Romania. Nu pot sa aman asa ceva pentru ca nu imi raspunde Victor Ponta la telefon, asta in conditiile in care au fost anulate cateva intalniri extrem de importante, pe care ar fi trebuit sa le am marti, cu reprezentantii OMV si a unor institutii bancare care au filiale in Romania”, a declarat Crin Antonescu.

Citeste si: PNL va convoca Delegatia Permanenta pentru ziua de marti – surse 

“Din punctul meu de vedere marti vom avea ori un Guvern USL ori o carpeala. Senzatia mea este ca cei de la PSD nu il doresc pe Klaus Iohannis in Guvern”, a continuat liderul liberalilor.

„Si daca ramanem la guvernare si daca iesim de la guvernare, nu avem ce sa discutam cu reprezentantii opozitiei. Vad tot soiul de afirmatii din opozitie, dar nici nu pot sa le consider a fi bune de raspuns. Nu noi am taiat pensii si salarii, nu noi ne-am batut joc de tara asta patru ani de zile. Eu am spus si spun si voi spune si in calitate de prezidentiabil al PNL: Candidatii sunt sustinuti sau nu de cetatenii Romaniei”, a mai spus Crin Antonescu.

Sursa foto: gov.ro