Crin Antonescu: Mascarada cu USL 2.0 m-a determinat sa votez duminica

Antonescu: I-ar fi fost mai bine lui Victor Ponta sa plece imediat dupa alegeri

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri seara, la Realiatea TV, ca mascarada cu reinfiintarea USL l-a determinat sa mearga la vot duminica si a adaugat ca adevaratul continuator al lui Traian Basescu este de fapt Victor Ponta.

Crin Antonescu, a carui voce nu s-a facut auzita in niciun fel pe perioada campaniei electorale, a catalogat drept o “imensa mascarada” anuntul lui Victor Ponta si al lui Calin Popescu Tariceanu privind infiintarea noului USL USL 2.0) si a precizat ca acest lucru l-a determinat sa se prezinte duminica la vot.

CRIN ANTONESCU – SINTEZA DECLARATII INTERVENTIE TELEFONICA REALITATEA TV

– Maneaua asta este foarte sugestiva, iata cum inteleg acesti interlopi politici sa apara in fata a milioane de oameni. Sa dam un filmulet in ultima zi a campaniei electorale, aceasta este oferta a doi oameni care vor sa conduca Romania .

– In anii 46-47 comunistii care ocupasera toate punctele de influenta din Romania nu au avut curajul sa se prezinte la urne decat tot sub forma unei coalitii, nu s-a mai intamplat acest fapt de atunci si faptul ca domnul Ponta invoca aceste imprejurari, avem de a face cu aceleasi tentative de fraudare morala poltica cu aspiratii totalitare.

Citeste si: Romania a iesit in strada! La Bucuresti sute de oameni scandeaza “Timisoara, Timisoara”! VIDEO

-Intr-o recenta dezbatere domnul Ponta i-a spus domnului Iohannis ca ar fi o poleiala a lui Basescu, nu este asa, dar domnul Tariceanu sta intr-o livrea rosie si nu poate nimeni sa spuna ca reprezinta PNL.

-In ultima zi a campaniei, domnul Ponta vine cu inca o minciuna si isi ascunde identitatea , nu are curajul sa isi asume fortele care il sustin, el vrea sa mearga mereu de mana cu cineva, acum cu domnul Tariceanu, ceea ce inseamna ca, daca va castiga, vom avea un presedinte slab si mincinos.

-Nu am nicio legatura cu ceea ce crede domnul Basescu, desi au putine asemanari, dar Basescu a avut curajul sa spuna cine este si ce face, aici nu seamana Ponta cu Basescu.

-Ma tem ca, daca V Ponta castiga presedentia Romaniei, vom avea de a face cu o demagogie si cred ca adevaratul continuator al lui T Basescu este V Ponta.

ROMANIA PROTESTEAZA, IAR VICTOR PONTA TINE CUVANTARE LA PALATUL PARLAMENTULUI DE REFACERE A USL

-USL a fost un proiect riscant , de anvergura politica, eu nu am cum sa stau de o parte si sa nu spun ceea ce cred ca se intampla astazi. In aceasta seara, toti valetii politici de la PSD incearca sa paraziteze o imagine pe care am creat-o in 2009. Dar V Ponta a tradat ulterior USL.

-Cred ca la toate aceste trucaje politice exista un singur raspuns si anume votul. Vom avea minciuna USL 2, vom avea o minciuna permanenta in spatele carora se afla profitori.

-Sunt solidar cu oricine protesteaza pentru o cauza, chiar daca eu nu impartasesc aceasa cauza, dar cata vreme oamenii cred in ceva sunt in plan principial sunt alaturi de ei, noi ne-am castigat acest drept de a protesta.

-Nu doar ce se va intampla peste 48 de ore conteaza, oricare va fi rezultatul, batalia pentru civilizatie, pentru libertate va trebui aparata. Libertatea nu se apara din 4 in 4 ani.

-E o extensie a turului intai, eu cred in unitatea de destin a spatiului romanesc este o realitate pe care trebuie sa o intelegem toti si trebuie sa intelegem ca nu doar intr-o parte a tarii se pot face lucruri si in alta parte nu.

-Eu sunt un talentat al vorbeleor, pentru ca de fiecare data cred in ceea ce spun.

-USL este o minciuna, este o amenintare, pentru ca ei simt nevoia sa isi ascunda adevarata identitate, eventualul succes al stangii are drept cauza impostura asa intitulatei dreapta a lui Tariceanu. Atitudinea demna si democratica nu este o chestiune care se face din 4 in 4 ani.

-Eu m-am obisnuit cu acest mod grotesc de a minti, nu ii era nimanui dor de mine. Una din marile bucurii ale lui V Ponta este cred, ca nu i-a dat Dumnezeu sansa sa ne intalnim in aceasta campanie , nu ii era dor nici lui Tariceanu, nici lui Dragnea, nu le era dor lor de mine, dar nici mie de ei.

-Ceea ce a facut domnul Ponta in aceasta seara m-a determinat sa ies la vot.