CRIN ANTONESCU: MINCIUNILE CONCRETE reprezinta DRAMA mandatelor lui TRAIAN BASESCU

ANTONESCU, DE 1 IUNIE: Le doresc tuturor copiilor sa traiasca intr-o lume mai buna

CRIN ANTONESCU, presedintele PNL, a declarat, duminica seara intr-o interventie telefonica la Realitatea Tv ca presedintele TRAIAN BASESCU a avut parte, in sfarsit, de un interviu corect, unul in cadrul caruia nu a fost doar aprobat, ci si contrazis.

Liderul liberalilor a afirmat si faptul ca seful statului a expus o lunga lista de minciuni concrete care, in fapt, reprezinta drama mandatelor sale. Totodata, CRIN ANTONESCU s-a declarat multumit de faptul ca TRAIAN BASESCU il apreciaza pe colegul sau de partid KLAUS IOHANNIS.

Citeste si: TRAIAN BASESCU: Intr-o finala ANTONESCU – PONTA, l-as alege pe Crin. Si IOHANNIS ar fi un bun presedinte 

” In primul rand trebuie sa va spun ca nu sunt parte si nu am fost parte a unei lovituri de stat si am toate sansele la Presedintie. Minciunile concrete reprezinta drama mandatelor lui BASESCU. Amalgamul dintre adevarurile teoretice si minciunile concrete reprezinta o reteta proprie a lui Traian Basescu. Au fost foarte multe astfel de minciuni promovate de presedintele Romaniei, din care vreau sa le amintesc doar pe cele legate de asa zisa lovitura de stat, sustinerea de care a beneficiat de la mogulul Sorin Ovidiu Vantu, chiar daca acum nu o mai recunoaste, si multe altele. In plus, presedintele Basescu se leaga de domnul GHITA, un mogul toxic, si are dreptate, dar uita sa spuna numeroasele afaceri pe care le-au facut guvernele PDL cu mogulii mass media. Domnul Traian Basescu a ridicat traseismul politic la un alt nivel, insa eu nu va pot spune daca Gabriel Oprea va fura la alegeri, chiar si in cazul in care ar fi lacheul lui Ponta si premierul i-ar cere acest lucru. As putea adauga si ca daca Basescu este convins de aceste lucruri, precum si de faptul ca PONTA este profund corupt ar trebui sa anunte DNA-ul “, a declarat ANTONESCU.

“As vrea sa ii transmit lui TRAIAN BASESCU, legat de aprecierile fata de KLAUS IOHANNIS, ca acestea nu ii fac nici rau, dar nici bine, dar ele sunt binevenite. Mai mult, seful statului trebuie sa stie ca IOHANNIS nu vrea sa candideze la ALEGERILE PREZIDENTIALE, insa eu, ca om care l-am lansat in cadrul partidului, ii prevad un rol important in cadrul statului roman”, a mai spus CRIN ANTONESCU.

Sursa foto: realitatea.net