Crin ANTONESCU, motiv special de SARBATOARE. Uite de ce

Crin Antonescu va petrece cu ocazia SARBATORII  de Sfantul Gheorghe. Putini romani stiu ca numele complet al liderului liberal este Crin George Laurentiu ANTONESCU.

In aceasta seara, liberalii organizeaza o petrecere cu ocazia sarbatorii de Sfantul Gheorghe. De la eveniment nu putea lipsi liderul partidului, Crin Antonescu, maine sarbatorit si el.

“Trebuie sa merg(n.r.- la petrecere) ca si eu sunt Gheorghe, e primul meu nume. Ma cheama George. Le doresc tuturor cu acest nume sa aiba victorii in viata, pentru ca Sfantul Gheorghe este simbolul biruintei impotriva balaurului pacatului”, a declarat ANTONESCU.

Citeste si: Moastele SFANTULUI MARE MUCENIC GHEORGHE, aduse la Constanta

In Romania, peste 900 000 oameni poarta numele Gheroghe. Mai exact, 910.507 cetateni romani, dintre care 727.351 barbati si 183.156 femei, isi sarbatoresc onomastica cu ocazia Sfantului Mare Mucenic Gheorghe.

Din totalul romancelor, 133.845 poarta numele de Georgeta, alte 33.877– Gheorghita, Ghiorghita si 14.929 – Geta, in timp ce 505 de femei poarta numele de Ghita, potrivit statisticilor Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Citeste si: CRIN ANTONESCU, mesaj de PASTE, pe Facebook: As vrea sa gasim toti puterea de a spera, adica de a “invia” putin in fiecare zi

Sursa foto: cugetliber.ro