CRIN ANTONESCU, MUGUR ISARESCU, ANDREI CHILIMAN, SORIN OPRESCU si ADINA VALEAN, DENUNTATI la DNA!

O serie de nume grele din politica si administratie au fost denuntati, luni, la Directia Nationala Anticoruptie (DNA), de fosta nora a lui VIRGIL MAGUREANU, director al Serviciului Roman de Informatii (SRI) in perioada 1990-1997, anunta televiziunile de stiri.

ALINA MAGUREANU s-a prezentat la DNA insotita de avocat si a declarat ca se simte obligata sa-i denunte pe CRIN ANTONESCU, MUGUR ISARESCU, ANDREI CHILIMAN, VIRGIL MAGUREANU, ADINA VALEAN, SORIN OPRESCU, ELAN SCHWARTZENBERG, dar si un procuror, un prefect si alte personalitati.

Acuzatiile la adresa lui CRIN ANTONESCU, fost presedinte al PNL, vizeaza „fals in declaratile de avere, uz de fals, declaratii false in inscrisuri private, trafic de influenta, inclusiv el, cat si Adina (Valean – n.red.). Traficul de influenta s-a facut atat la ANDREI CHILIMAN, primarul Sectorului 1 la acea vreme, cat si la SORIN OPRESCU, primarul municipiului Bucuresti. Avem si probe”, a precizat avocatul ALINEI MAGUREANU.

Fosta nora a lui VIRGIL MAGUREANU a declarat ca s-a simtit nevoita sa faca aceste denunturi din postura de parte vatamata.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: realitatea