CRIN ANTONESCU: Niciun PNL, nici cu Antonescu, nici fara, nu se va intoarce vreodata in genunchi la PSD

Liderul liberal, CRIN ANTONESCU, a declarat, sambata, la Cluj, ca “niciun PNL, nici cu Antonescu, nici fara Antonescu, nu se va intoarce vreodata in genunchi la PSD”, indiferent de scorul la orice alegeri, spunand ca PSD trebuie sa inteleaga acest lucru.

Intrebat, sambata, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, cum comenteaza declaratiile din ultima perioada referitoare la un eventual esec al PNL la europarlamentare pentru a se reface USL, CRIN ANTONESCU a spus ca nu se va intoarce nimeni la PSD.

“Speranta PSD este una absurda. Niciun PNL, nici cu Antonescu, nici fara Antonescu, nu se va intoarce vreodata, indiferent de scorul la orice alegeri, in genunchi la PSD. Asta este limpede, deci PSD trebuie sa inteleaga acest lucru, pentru care sta dovada toata istoria noastra in momente mai grele. PNL nu a acceptat sa intre intr-o guvernare in conditiile lui TRAIAN BASESCU, cand a fost in momente-cheie invitat. PNL a facut o alianta pe picior de egalitate cu PSD si din prima pana in ultima zi asa am fost. Nu se va intoarce nimeni la PSD, pentru ca nu din cauza deciziei lui Antonescu am plecat. Motivele pentru care PNL a pus capat acestei aliante au fost, de fapt, ca nu mai suntem in termenii initiali ai aliantei si aceste motive nu s-au shimbat, se inmultesc de la o zi la alta. Nu noi am rupt USL din senin, ca nu ne-a mai placut USL”, a spus presedintele PNL, citat de Mediafax.

Citeste si: CRIN ANTONESCU: Romania e singura tara din UE in care exista feudalism. Nu degeaba exista termenul de baron

CRIN ANTONESCU a participat, sambata, la Cluj-Napoca, la lansarea regionala a candidatilor PNL pentru alegerile europarlamentare, alaturi de candidatii NORICA NICOLAI, RENATE WEBER, RAMONA MANESCU, EDUARD HELLVIG, CRISTIAN BUSOI, dar si parlamentari, primari PNL si lideri liberali din judetele regiunii Nord-Vest.