Crin Antonescu: Nini Sapunaru si Ramona Manescu sunt propunerile noastre pentru Transporturi

Crin Antonescu, presedintele Partidului National Liberal (PNL), a sustinut o conferinta de presa la finele Biroului Politic National (BPN) care a avut loc, duminica, la Palatul Parlamentului si in care s-a discutat si votat nominalizarea liberalilor la portofoliul Transporturilor.

Crin Antonescu a dezvaluit care este sunt nominalizarea nominalizarile PNL pentru Ministerul Transporturilor. Crin Antonescu a expus motivele pentru care liberalii si-au mentinut propunerea lui Nini Sapunaru, dar si cele legate de aparitia Ramonei Manescu pe lista foarte scurta a nominalizarilor liberale pentru Transporturi.

“A fost o sedinta lunga, cu dezbateri consistente, in special legate de nominalizarea la portofoliul Transporturilor. Aceasta dezbatere a conturat, spre bucuria mea, o veritabila ordine de zi a discutiilor care vor avea loc si la finele saptamanii viitoare la Mamaia. Decizia este urmatoarea: am facut BPN o propunere cu doua variante, Nini Sapunaru, o propunere pe care am facut-o si o mentinem pentru ca noi nu vom ceda santajului mediatic sau presiunilor externe sau interne si doamna europarlamentar Ramona Manescu, un om politic foarte cunoscut si instruit, un om cu avergura si cu experienta internationala. Partidul a votat in unanimitate aceste doua variante pe care le vom prezenta premierul Victor Ponta”, a declarat Crin Antonescu.

Sursa foto: gandul.info