CRIN ANTONESCU: Nu am de ce sa fac ANALIZA SOCIOLOGICA pe sondaje

CRIN ANTONESCU, fostul presedinte al Partidului National Liberal (PNL), a explicat duminica pentru B1 Tv motivul pentru care a refuzat sa participe la sedinta premergatoare DELEGATIEI PERMANENTE a PNL de luni, care va incepe astazi peste mai putin de o ora si in care se va face o analiza a sondajelor realizate in legatura cu alegerea candidatului pentru PREZIDENTIALE.

„Este vorba de o intalnire a cativa lideri ai PNL, la care sa se prezinte rezultatul sondajului pe care l-a comandat conducerea in vederea evaluarii sanselor la presedintie.

CITESTE SI: Rezultatele sondajului intern din PNL referitor la alegerea candidatului pentru PREZIDENTIALE – SURSE

Daca initial vorbeam de o analiza sociologica mai ampla decat simpla fotografie de sondaj din acest moment, am discutat de niste formule, intrebari, a cazut acea ipoteza din lipsa de timp. Nu cred ca mai trebuie sa pierdem timp si bani. Putem sa facem direct DELEGATIA PERMANENTA si luand direct sondajul, sa trecem la VOT”, a declarat CRIN ANTONESCU duminica intr-o interventie telefonica pentru B1 TV.

CITESTE SI: Ruptura DEFINITIVA intre CRIN ANTONESCU si KLAUS IOHANNIS 

„Nu contest vreun sondaj. Maine vor fi prezentate si DELEGATIA PERMANENTA va da un vot. Nu am de ce sa fac analiza pe sondaje”, a mai spus fostul presedinte al PNL pentru aceeasi sursa citata.

 Sursa foto: adevarul.ro