Crin Antonescu: Nu am facut niciun pact cu Basescu nici cand era rentabil

Crin Antonescu transmite electoratului PNL si nu numai faptul ca nu a facut si nici nu are de ce sa faca un pact cu presedintele Traian Basescu. Liderul liberal spune ca ar fi putut sa opteze pentru o astfel de varianta cand seful statului era “rentabil” si i-a propus sa fie premier, insa pozitia sa a fost foarte clara.

“Eu nu am facut niciun pact cu domnul Basescu, pentru ca nu am ce pact sa fac. Il faceam cand era rentabil. Il faceam in 2008, in 2009, 2010 cand imi aduceam partidul la guvernare, cand acceptam oferta de a fi prim-ministru facuta de domnul Basescu, inclusiv pana pe 10-11 decembrie dupa alegerile din 2012.

Citeste si: Antonescu: Proiectul USL a costat foarte mult PNL

A fost foarte clara pozitia mea fata de domnul Basescu, dar chestiunea este urmatoarea: domnul Basescu atata vreme cat va fi presedinte si cine stie dupa aceea este un jucator politic din toate puterile, totusi mai are cateva luni de mandat. Eu nu pot sa discut in perspectiva, despre viitorii ani, despre candidatura la Presedintie, discutand mereu si mereu despre Traian Basescu. Acesta este un caz inchis”, a spus Crin Antonescu, la intalnirea cu membri ai comunitatii romanesti din Austria.

Presedintele Senatului a subliniat ca vehicularea “prieteniei” sale cu presedintele Traian Basescu reprezinta un “joc propagandistic”.